Προβάδισμα για Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη και στις 9:30 το ντέρμπι!

by Aquafeed 24

Συνεχίστηκαν το Σάββατο (6/4) στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου οι αγώνες του Α’ Ομίλου Αττικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, του μοναδικού που απομένει για να συμπληρωθεί το παζλ της πρόκρισης στην Τελική φάση. Από αυτόν τον Όμιλο θα προκύψουν οι τρεις τελευταίες ομάδες από τις δέκα που προκρίνονται στα τελικά (οι υπόλοιπες επτά έχουν πάρει την πρόκριση από την προηγούμενη εβδομάδα).

Προβάδισμα πρόκρισης από τον συγκεκριμένο Όμιλο έχουν πάρει οι ΝΟ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακός, ενώ θα δοθεί μάχη για την τρίτη προνομιούχο θέση, πιθανότατα ανάμεσα στην ΑΕ Χαϊδαρίου και τον ΟΦΗ (που πήρε μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, όπως είχε κάνει χθες και η ΑΕ Χαϊδαρίου). Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή (7/4), οπότε και θα γνωρίζουμε του τρεις που περνούν.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου):

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 8-2, ΟΦΗ – ΝΟ Βουλιαγμένης 2-12, ΑΕ Χαϊδαρίου – Ολυμπιακός 4-12, Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 4-5.

Η Βαθμολογία: 1. ΝΟ Βουλιαγμένης 6 (2 αγ.), 2. Ολυμπιακός 6 (3 αγ.), 3. ΑΕ Χαϊδαρίου 3 (2 αγ.), 4. ΟΦΗ 3 (2 αγ.), 5. Παναθηναϊκός 0 (3 αγ.).

Το πρόγραμμα της Κυριακής (7/4): 9.30 ΟΦΗ – ΑΕ Χαϊδαρίου, 10.30 ΝΟ Βουλιαγμένης – Παναθηναϊκός, 16.30 Ολυμπιακός – ΟΦΗ, 17.30 ΑΕ Χαϊδαρίου – ΝΟ Βουλιαγμένης.

Πηγή: ΚΟΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA