Πρώτο παιχνίδι της σεζόν και «διπλό» Παναθηναϊκού!

by Aquafeed 24

Πρώτο χρονικά παιχνίδι της φετινής σεζόν στην Α1 κατηγορία ανδρών και ο Παναθηναϊκός μπήκε με θετικό τρόπο στο πρωτάθλημα, καθώς πέρασε από την έδρα του Νηρέα Χαλανδρίου.

Οι «Πράσινοι» πήραν τους πρώτους τρεις βαθμούς για φέτος, επικρατώντας των νεοφώτιστων του Γιώργου Ιντζέ με σκορ 11-3 και πρώτο σκόρερ τον Μάριο Χατζηγούλα με τρία τέρματα.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το πόδι στο γκάζι και προηγήθηκε με 0-4, πριν μειώσουν οι γηπεδούχοι σε 2-5 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στη δεύτερη περίοδο πρωταγωνίστριες ήταν οι άμυνες (0-0), με το «τριφύλλι» εν συνεχεία να αυξάνει τη διαφορά του, φθάνοντας στην πρώτη νίκη της σεζόν στην Α1 κατηγορία ανδρών.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού κάθισε ο Νάσος Ηρειώτης, άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Μάζη, που ήταν τιμωρημένος από πέρυσι.

Οκτάλεπτα: 2-5, 0-0, 0-2, 1-4.

Νηρέας Χαλανδρίου (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης, Παπαδημητρίου, Χριστοφορίδης, Κουρμελές Γ., Μαυρωτάς, Κουρμελές Β., Πανταζόπουλος 2, Μπάτσαρης, Τσιρώνης, Καρύδης, Κονταλέξης, Κακλής, Μανδαλιός, Νεγκίζ 1.

Παναθηναϊκός ΑΟ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 2, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος 1, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 3, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιαμάς Χ., Ζερβουδάκης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Βασιλείου

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA