Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κραβαρίτη για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών ξεκίνησε τις διεργασίες για την ανεύρεση επικεφαλής τεχνικού που θα οδηγήσει τους Πατρινούς στην Α1 κατηγορία.

Η επάνοδος του ΝΟΠ στην Α1 ανδρών θα δώσει γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας και οι ιθύνοντες του συλλόγου το τελευταίο διάστημα κινήθηκαν προσεκτικά για τον άνθρωπο που θα αναλάβει την ομάδα με αξιώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, πρώτο φαβορί για την τεχνική ηγεσία του Ναυτικού Ομίλου Πατρών είναι ο Γιώργος Ντόσκας, με τον 39χρονο τεχνικό να έχει δεχθεί κρούση από τον ΝΟΠ και τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις εδώ και καιρό, όμως αυτή τη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο.

Ο Γιώργος Ντόσκας αποχώρησε λίγους μήνες πριν από την ανδρική ομάδα του ΝΟ Χίου και σε περίπτωση που αναλάβει τον ΝΟ Πατρών, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζουν το άθλημα όσο λίγοι στην Ελλάδα, έχει παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο και παράλληλα έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στις ιδιαιτερότητες που συνοδεύουν μια ομάδα της περιφέρειας, επομένως δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Το συμπέρασμα του #AQF24 είναι ότι ο Ντόσκας είναι πρώτος στη λίστα του Ναυτικού Ομίλου και σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις τελεσφορήσουν, ο πάγκος του ΝΟ Πατρών θα έχει ξανά ένα κορυφαίο όνομα να κάθεται σε αυτόν.