Με το δεξί ξεκίνησε ο «Αυτοκράτορας», στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών τις εμφανίσεις του, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στην αντίστοιχη (1η) Αγωνιστική, επικρατώντας του Άρη Θεσσαλονίκης με 16-9.

Στο 1ο οκτάλεπτο το σπριντ κέρδισε η ομάδα του Άρη με τους Πειραιώτες να παίζουν πρες, ωστόσο το σκορ άνοιξε για τους Αρειανούς στην πρώτη επίθεση. Έπειτα από δυνατές μάχες σε άμυνα και επίθεση, η ομάδα του Εθνικού σε παίκτη παραπάνω (05:16) δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, κερδίζοντας ωστόσο το κόρνερ. Με το χρονόμετρο στα 03:35 ο Δερμιτζάκης έγραψε το 1-1 για τον «Αυτοκράτορα». Σε επόμενη φάση και έναν ακόμα παίκτη παραπάνω για τους Πειραιώτες, ο Τεσάνοβιτς σημείωσε το 2-1, ενώ η ομάδα του Άρη απάντησε με 2-2 από τον Ζίτνικ.

Στο 2ο οκτάλεπτο, το σκορ άνοιξε στην πρώτη κιόλας φάση ο Θεοδόσης για τον Εθνικό, κάνοντας το 3-2. Στα 05:14 οι Αρειανοί βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω, όπου μείωσαν σε 3-3, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Τεσάνοβιτς απάντησε με το 4-3 από τα 2 μέτρα. Αμέσως μετά από μια επιτυχημένη άμυνα σε παίκτη λιγότερο, η ομάδα του Εθνικού δέχτηκε στα 03:34 ένα ακόμα γκολ έπειτα από επιθετικό φάουλ (4-4). Ωστόσο ο Κόχειλας έγραψε το 5-4 λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Το 1ο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια ακόμη καλή άμυνα από τον «Αυτοκράτορα» σε παίκτη λιγότερο, κρατώντας το 5-4, ενώ ο Δερμιτζάκης σκόραρε στο τέλος του οκταλέπτου κάνοντας το 6-4.

Το 3ο οκτάλεπτο ξεκίνησε με ένα ακόμα γκολ για τον Εθνικό από τον Κόχειλα, κάνοντας το 7-4, ενώ ένα τυχερό γκολ από την ομάδα του Άρη ήρθε για το 7-5 από τον Βικάτο. Ένα σκληρό επιθετικό φάουλ σημειώθηκε από τους Αρειανούς, ενώ λίγο μετά ο Παπαδόγκωνας στην κόντρα έγραψε το 8-5 για τον Εθνικό. Το 9-5 σημειώθηκε για τον Εθνικό, ενώ οι Αρειανοί απάντησαν με το 9-6 στην κόντρα. Με κερδισμένη αποβολή για τον Εθνικό και παίκτη παραπάνω, ο Δερμιτζάκης έγραψε το 10-6, ενώ το 3ο οκτάλεπτο έληξε 11-6 με τον Κατσαγούνο να σκοράρει στην κόντρα.

Με παίκτη παραπάνω για τον Εθνικό ξεκίνησε το 4ο οκτάλεπτο, όπου έπειτα από τάιμ άουτ του Φάνη Κουντουδιού σημειώθηκε το 12-6. Στην επόμενη φάση η Αρειανοί απάντησαν με τον Ζίτνικ να διαμορφώνει το 12-7. Στα 04:32 πριν το τέλος του αγώνα η ομάδα του Εθνικού κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε επιτυχημένα ο αρχηγός, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας (13-7). Με σφραγισμένη την νίκη και έναν ακόμη παίκτη παραπάνω, ο Εθνικός σημείωσε το 14-7 με τον Κατσαγούνο. Λίγο αργότερα η ομάδα του Άρη σκόραρε με τον Παυλίδη κάνοντας το 14-8, ενώ κίτρινη κάρτα δόθηκε στον Φάνη Κουντουδιό. Στα 02:21 ο Βαλλιανάτος έγραψε το 15-8. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Εθνικός με παίκτη παραπάνω έγραψε το 16-8 με τον Βιτέλλα, ενώ απάντησε γρήγορα ο Παυλίδης του Άρη κάνοντας το 16-9, όπου και έληξε το παιχνίδι.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ – ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 16 – 9

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-2, 5-2, 5-3

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος 2, Τεσάνοβιτς 2, Βαλλιανάτος 1, Θεοδόσης 1, Παπαδόγκωνας 3, Βιτέλλας 2, Δερμιτζάκης 3, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος 1, Γαρδέρης, Δροσόπουλος, Κόχειλας 1, Καραμπάτης

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Ζιούτας, Βικάτος 1, Γιώρτσιος, Αλιάπουλιος 1, Νάνος 2, Ζίτνικ 2, Παυλίδης 3, Παπαμανωλιουδάκης, Σολογάνης, Κοστιουντσέκοβ, Σαλαμάνης, Κουνέλας, Πασματζής