Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ το 2023!

by Aquafeed 24

Με άνετο πέρασμα από την Κρήτη, ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη του νίκη για το νέο έτος, καθώς η ομάδα του Πάνου Βέργου πέρασε από την έδρα του ΝΟ Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας γυναικών.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου επικράτησαν 18-10 της ομάδας του Οδυσσέα Μπαριωτάκη και έφθασαν έτσι τους 12 βαθμούς, σε αντίθεση με τις Κρητικές που παρέμειναν με έναν βαθμό συγκομιδή.

Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε 5-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, η Κρητική ομάδα όμως μείωσε σε 5-4 και 6-5. Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να διατηρεί προβάδισμα με 3-4 τέρματα και με 6-2 στο τελευταίο οκτάλεπτο πήρε το θετικό αποτέλεσμα.

Η Μελίνα Καρυπίδου και η Δέσποινα Φραγκιά σημείωσαν τα 11 από τα 18 τέρματα της ομάδας τους (έξι και πέντε αντίστοιχα). Εξαιρετικό παιχνίδι επιθετικά από την Κυριακάκη του ΝΟ Ρεθύμνου, η οποία σημείωσε έξι τέρματα.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΠΑΟΚ 10-18

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 4-3, 3-4, 2-6

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Οδυσσέας Μπαριωτάκης): Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη, Ντόιλ 2, Κυριακάκη 6, Φαρμάκη, Τσιουγκρή, Ζαφειράκη, Σάντσεζ 1, Τσακωνάκη, Στέλλα Λιμπιτάκη 1, Αννα Λιμπιτάκη, Ζωή Μυριοκεφαλιτάκη, Ευαγγελία Λιμπιτάκη.

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη, Μπίκου 2, Πουστινίκοβα, Τζελέπη, Καρυπίδου Μελίνα 6, Παρασκευοπούλου 1, Γραικού 2, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά 5, Τσάκα 1, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 1.

Διαιτητές: Στεφανάκης, Καζούλης

Αλυτάρχης: Ιάκωβος Κουμής

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA