Πρώτη ιστορική νίκη για τη Λάρισα στην Α1!

by Aquafeed 24

Ο ΝΟ Λάρισας πήρε ιστορικό διπλό απέναντι στον ΝΟ Ρεθύμνου επικρατώντας με 7-5 στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης της Α1 γυναικών και έμεινε ζωντανός στη μάχη που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον σύλλογο στη μεγάλη κατηγορία!

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και για τις δύο ομάδες, οι οποίες ήταν ισόπαλες έως την λήξη του ημιχρόνου με 3-3. Στο τρίτο οκτάλεπτο, η ομάδα της Θεσσαλίας πήρε σημαντικό προβάδισμα δύο γκολ (6-4), καταφέρνοντας να το κρατήσει έως τη λήξη του αγώνα, με το τελικό σκορ να είναι 7-5.

Με τη νίκη αυτή ο ΝΟ Λάρισας πήρε τους πρώτους του βαθμούς, ενώ ο ΝΟ Ρεθύμνου έμεινε στην κορυφή με 12 βαθμούς.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: “Στο 1:27 του τρίτου οκταλέπτου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΝΟ Λάρισας, κ.Τουλουμτζίδης, λόγω έντονης διαμαρτυρίας σε απόφαση των διαιτητών”.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ  5-7

Τα οκτάλεπτα: 1-1 , 2-2 , 1-3 , 1-1

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού, Καρυπίδου Μ. 1, Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ. 1, Γαβαλά 1, Κολτσίδα 1, Στρατηδάκη, Φαρμάκη Ε. 1, Λιμπιτάκη, Σολανάκη, Καρυπίδου Η

ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου, Χασιώτη, Μπαλάτσα Μ. 1, Μπαλάτσα Ν. 1, Τοκίνι, Κους 2, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα 1, Καζάνα

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Δαμιανάκης

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA