Πρώτη η ΕΛΛΑΔΑ στους Βαλκανικούς Αγώνες!

by Aquafeed 24

Την πρώτη θέση στη βαθμολογία κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα στους Βαλκανικούς Αγώνες Κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων στην Καβάλα, που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (12/5).

Η Ελλάδα κατέλαβε την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία με 516 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη την Τουρκία με 350 και τη Βουλγαρία με 183. Στους έφηβους, μάζεψε 260 βαθμούς, ενώ στις νεάνιδες 256 βαθμούς. Η Γεωργία Δαμασιώτη στα 200μ πεταλούδα πέτυχε Βαλκανικό ρεκόρ με 2:15.02, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Κραουνάκης, ανέφερε: «Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με απολυτη επιτυχία, κατακτώντας την πρώτη θέση και στις τρεις βαθμολογίες, ευκολότερα από ότι περιμέναμε. Οι επιδόσεις των αθλητών μας ήταν αρκετά ενθαρρυντικές και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια και πιστεύω ότι θα πετύχουν τους στόχους τους οι αθλητές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και τους προπονητές τους, καθώς και ήσουν συνέβαλαν για να κυλήσουν οι αγώνες ομαλά. Θα ήθελα η πολιτεία να μας βοηθήσει με ένα προπονητικό κέντρο, ώστε να μπορούμε να δουλεύουμε με τα νέα παιδιά για καλύτερα αποτελέσματα».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA