Πρώτη επίσημη φωτογραφία της Φερεντσβάρος με Αργυρόπουλο, Βάργκα, Μάντιτς!

by ORESTIS KANELLOPOULOS

Πλειάδα αστέρων έχει συγκεντρώσει φέτος στη σύνθεσή της η Φερεντβάρος, με τον Έλληνα Ασημένιο Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Στέλιο Αργυρόπουλο-Κανακάκη, να ετοιμάζεται για μια συναρπαστική σεζόν με τον ουγγρικό σύλλογο. 

Η άνοδος της ελληνικής υδατοσφαίρισης και δη της Εθνικής ομάδας έχει ονοματεπώνυμα και ένα εξ αυτών αποτελεί του Στέλιου Αργυρόπουλου-Κανακάκη, ο οποίος έχει ξεκινήσει προετοιμασία για δεύτερη σεζόν με τη Φερεντσβάρος, δίπλα σε επίσης κορυφαία ονόματα του αθλήματος, όπως ο Ντένες Βάργκα, ο Ντούσαν Μάντιτς, ο Εντουάρντο Ντι Σόμα, ο Σόμα Βόγκελ και όχι μόνο.

Ενισχυμένη, ανανεωμένη, με διαφορετικό προπονητή μετά την αποχώρηση του Ζολτ Βάργκα, η Φερεντσβάρος θέλει να πρωταγωνιστήσει σε Ουγγαρία και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η πρώτη επίσημη υποχρέωση της ομάδας είναι την Παρασκευή για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ουγγαρίας, με αντίπαλο τη BVSC σε διπλά παιχνίδια, όπου ξεκάθαρος στόχος είναι η νίκη και το τρόπαιο.

Μιλώντας για… νίκες, στη δική μας γωνιά, φυσιολογικά πηγάζει από μέσα μας μια ισχυρή δόση περηφάνιας, βλέποντας έναν Έλληνα να πρωταγωνιστεί σε μια κορυφαία ομάδα που στόχο έχει κάθε διαθέσιμο τίτλο. Μια νίκη αυτής της παρέας της Εθνικής ομάδας ανδρών, που έβαλε στο μυαλό όλης της Ευρώπης ότι οι Έλληνες είναι καταλυτικοί, χρήσιμοι, εργατικοί, ταπεινοί και πάνω απ’όλα αποτελούν τη νέα μεγάλη δύναμη στην παγκόσμια υδατοσφαίριση. Ζούμε αυτή την εποχή, με την ελπίδα να έρθουν περισσότερα στο μέλλον, ωστόσο να εκτιμάμε όσα έχουμε, διότι είμαστε τυχεροί. Τουλάχιστον, έτσι νιώθουμε όσοι υπηρετούμε με αυταπάρνηση αυτό το σπορ.

Αναμφίβολα, ο τρόπος παιχνιδιού της Φερεντσβάρος, αναλογιζόμενοι τις μονάδες της, αλλά και τη φιλοσοφία που υπήρχε στα χρόνια του Ζολτ Βάργκα, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε ιδίοις όμμασι τον Στέλιο Αργυρόπουλο και την παρέα του. Οι συνδυασμοί, ο παίκτης παραπάνω, οι ατομικές ενέργειες, θα είναι σίγουρα εξεζητημένες και του υψηλότερου επιπέδου. Το δεδομένο ένα, κανείς δεν θα βαρεθεί φέτος βλέποντας αγώνα της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA