Ζάχος Αναστασιάδης, Χάρης Αϊβαλιώτης, Μάκης Τσακιράκης, Ανδρέας Φλώρος, Γιάννης Καραχριστοδούλου, Γιάννης Μπιλάλης ήταν έως τώρα οι ιδιαίτερα αισθητές μεταγραφικές κινήσεις της Τρίαινας Βούλας.

Η πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας φαίνεται ότι βάλθηκε να γίνει και κορυφαία ομάδα της μεταγραφικής περιόδου, καθώς πέραν των προαναφερθέντων αθλητών που άπαντες είναι δεδομένο ότι θα προσφέρουν στο σύνολο του Παναγιώτη Καλογιάννη, τώρα η Τρίαινα Βούλας ολοκλήρωσε τις κινήσεις της με την απόκτηση του Γιώργου Αλεβίζου.

Ο Αλεβίζος φόρεσε πέρυσι το σκουφάκι του Πανιωνίου και ανέβηκε μαζί του στην Α1 κατηγορία, παρέα με τον Αϊβαλιώτη και τον Τσακιράκη, ωστόσο οι τρεις αθλητές θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν εκ νέου στην Α2, αυτή τη φορά για λογαριασμό της νεοφώτιστης Τρίαινας που πράγματι έχει αφήσει το στίγμα της στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού και έχει ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών. Όσον αφορά τον Αλεβίζο έχει αγωνιστεί στην Α1 με τον Εθνικό Πειραιώς, τον ΝΟ Καλαμακίου και τον Υδραϊκό. Πέρυσι ήταν εκ των βασικών στελεχών του «Ιστορικού», ενώ αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της περιφέρειας.

Παράλληλα, η Τρίαινα Βούλας ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Τσούγκα και τον Ανδρέα Μαράσογλου, αμφότεροι σημαντικά μέλη της ομάδας στην περυσινή πορεία της προς τον τίτλο στη Β’ κατηγορία. Τέλος, η νεοφώτιστη ομάδα της Α2 απέκτησε από τον Εθνικό Πειραιώς, τον Γιάννη Μπιλάλη, ο οποίος επί χρόνια φορούσε το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα»!

 

 

Facebook Comments