Πρωταθλητής Ολλανδίας ο Δουδέσης που είπε το πιο γλυκό «αντίο» στην Πόλαρ Μπέαρς!

by Aquafeed 24

Ακόμη μια τεράστια επιτυχία για τη γυναικεία ομάδα της Πόλαρ Μπέαρς, υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού, Ευάγγελου Δουδέση.

Η ολλανδική ομάδα έφθασε στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος, κατακτώντας τον πολύτιμο τίτλο το Σάββατο κόντρα στην GZC Donk (2-0 νίκες στους τελικούς). Με αυτόν τον τρόπο ο Ευάγγελος Δουδέσης και η εμβληματική Νιένκε Βέρμερ αποχαιρετούν την Πόλαρ Μπέαρς με τον καλύτερο τρόπο, με την ομάδα τους να γίνεται πρωταθλήτρια Ολλανδίας για 7η φορά.

Το πιο γλυκό αντίο στον σύλλογο εκμυστηρεύτηκε σε δηλώσεις της η Βέρμερ: «Έπαιξα δέκα τελικούς και κέρδισα πέντε. Κάθε φορά είχα διαφορετικό ρόλο. Πρώτα ήμουν το νέο «αίμα», μετά εκείνη που έπρεπε να οδηγήσει την ομάδα και τώρα αυτή που θα έλεγε αντίο». Στο τέταρτο οκτάλεπτο έκανα ότι μπορούσα για να μην πάνε οι τελικοί σε τρίτο παιχνίδι.

Όσον αφορά τον Ευάγγελο Δουδέση, η σκληρή δουλειά ανταμείβεται συνεχώς, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, καθώς ο Έλληνας προπονητής πλέον θα αφοσιωθεί στην Εθνική Ολλανδίας, ως ο σημαντικότερος συνεργάτης του Άρνο Χάβενγκα στις «Οράνιε», οι οποίες επέστρεψαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και προετοιμάζονται για το Τόκιο.

«Ένα «αντίο» δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα από ένα τόσο νεανικό σύνολο. Έχουμε μέσο όρο ηλικίας τα 20 έτη. Είμαστε η νεότερη ομάδασ την Eredivizie. Αυτά τα κορίτσια μπορούν να πετύχουν πολλά».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA