Πρωταθλητής ο ΝΟΒΑ – Χρυσά στο φινάλε, η ΑΕΚ στο Ελεύθερο Ομαδικό και οι Καράγγελου / Φράγγου στο Ελεύθερο Ντουέτο!

by Aquafeed 24

Ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου – Αργοναύτες (ΝΟΒΑ) αναδείχθηκε πρωταθλητής και πολυνίκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (30/4) στο κολυμβητήριο “Αντ. Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας.

Η ομάδα του Βόλου πρώτευσε στη Γενική Βαθμολογία συλλόγων με 152 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Υάδες με 110 βαθμούς και στην τρίτη η ΑΕΚ με 80 β. Αναλυτικά ολόκληρη η βαθμολογία ΕΔΩ.

Στην τρίτη και τελευταία ημέρα των αγώνων, λοιπόν, το χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ομαδικό κατέκτησε η ΑΕΚ με τις Μαρίνα Βασιλοπούλου, Κωνσταντίνα Γιακαλή, Δήμητρα Κουπάλογλου, Ευκλεία Λιμάνη, Αικατερίνη Μανασάκη, Αικατερίνη Μπέκου, Βαΐα Παπαγιαννάκη, Ελένη Τάτση, αναπλ. Βενετία Λιμάνη, Γρηγορία Πατάκα, που βαθμολογήθηκαν με 273,5812 β.

Τη ασημένιο πήρε ο ΑΟΑ Υάδες με 265,6146 βαθμούς και το χάλκινο ο ΝΟ Χανίων με 260,0709 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Ελεύθερο Ομαδικό ΕΔΩ.

Το χρυσό στο Ελεύθερο Ντουέτο, τέλος, κατέκτησαν οι Ζωή Καράγγελου / Ελένη Φράγγου του ΝΟΒΑ με 274,6625 βαθμούς. Το ασημένιο πήραν οι Δέσποινα Πέντζα / Σοφία Ρηγάκου, αναπλ. Ζωή Κωστοπούλου (Υάδες) με 273,1624 β. και το χάλκινο οι Αθηνά Καμαρινοπούλου / Δήμητρα Καραντζόγλου, αναπλ. Χριστίνα Χονδρέλη (ΑΝΟ Γλυφάδας) με 262,5001 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, με τις συνθέσεις, στο Ελεύθερο Ντουέτο, ΕΔΩ.

Απονομές έκαναν ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Στέφανος Αυγουλέας και η Ειδική Γραμματέας και υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη διοργάνωση ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA