Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης διατήρησε τα σκήπτρα του πρωταθλητή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ΟΠΕΝ κατηγορίας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (17/7) το βράδυ στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Τα “Σκαθάρια” του ΑΝΟΜ πρώτευσαν στη τελική βαθμολογία συλλόγων με 159 βαθμούς. Δεύτερος είναι ο ΝΟΒΑ με 144 β. και τρίτος ο ΝΟ Χανίων με 133 β. Αναλυτικά ολόκληρη η βαθμολογία ΕΔΩ.

Στους τελικούς της τρίτης και τελευταίας ημέρας των αγώνων:

Οι Ζωή Καράγγελου / Ελένη Φραγκάκη του ΝΟΒΑ (αναπλ. Μαρία Ιωάννα Αμεραλή) κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και στο Ελεύθερο Ντουέτο, καθώς βαθμολογήθηκαν με 78,2000 β. Το ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Πηνελόπη Καραμέσιου / Αντριάνα Μισίκεβιτς του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 77,1333 β. και το χάλκινο οι Ιφιγένεια Κρομμυδάκη / Γαλυφαλιάνα Νίκου του ΝΟ Χανίων με 77,0000 β. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ. Στο Μικτό Ελεύθερο Ντουέτο αγωνίστηκαν δύο ομάδες από τον ΝΟΒΑ. Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Το χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ομαδικό κατέκτησε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με τις Γεωργία Ζώταλη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Νικολέττα Λύρα, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Βασιλική Μολώζη, Ζαφειρία Μουρατίδη, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου (αναπλ. Μαρία Ματίνα Γκατζία, Ηλιάνα Καραμάνη) με 78,4333 β. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο ΝΟ Χανίων με 76,9000 β. και το χάλκινο ο ΝΟΒΑ με 76,1333 β. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Στο Μικτό Ελεύθερο Ομαδικό πήρε μέρος μία ομάδα. Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη του Νηρέα Χαλανδρίου, διατήρησε τα σκήπτρα και στο Ελεύθερο Σόλο, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 90,8333 β. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Εβελίνα Παπάζογλου των Λεόντων Αλίμου και 83,2000 β. και το χάλκινο η Μαρία Έλλη Αλζιγκούζη – Κομηνέα του ΝΟ Βουλιαγμένης με 82,4667 β. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Ελεύθερο Σόλο ΕΔΩ.

Απονομές έκαναν ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Στέφανος Αυγουλέας και η Ειδική Γραμματέας της Ομοσπονδίας και υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και οι ειδικές λεπτομέρειες των αγώνων ΕΔΩ.

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments