Προτάσεις από… όλους και Ουγγαρία ο Φώσκολος!

by Aquafeed 24

Μήλον της Έριδος για τη μισή Α1 ανδρών αποτελεί αυτή τη στιγμή ο Άγγελος Φώσκολος, ο οποίος έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από αρκετές ομάδες της κατηγορίας (4 ήταν στα Πλέι Οφ) και δύο που ευελπιστούν να ανέβουν από την Α2 ανδρών.

Ο παίκτης που φοράει το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιώς την τελευταία διετία είναι λογικό να θεωρείται μια ελκυστική περίπτωση, καθώς φέτος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, απέδειξε την αγωνιστική του πρόοδο, έδειξε περισσότερη ωριμότητα στο παιχνίδι του και τέλος-τέλος ήταν ο 4ος σκόρερ της Α1 κατηγορίας ανδρών.

Ο Φώσκολος κυριάρχησε στα 2μ. για τον Εθνικό Πειραιώς και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίστηκε όχι μόνο εντός συνόρων, με πολύ καλές προτάσεις να έρχονται στα χέρια του, αλλά και εκτός, καθώς ουγγρική ομάδα του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση με ιδιαίτερα υψηλές, για την εποχή, αποδοχές και μένει να δούμε αν θα προτιμήσει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό για πρώτη φορά ή αν θα παραμείνει στην Ελλάδα, στον Εθνικό Πειραιώς ή σε κάποια άλλη διεκδικήτρια της υπογραφής του.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA