Πρωταγωνιστές Νέγρης, Αρνιακός και Αραούζου στην Ημερίδα 5χλμ

by Alekos Koumanis

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (1/6) η Ημερίδα Ορίων 5χλμ στο OPEN WATER (Ανοιχτή Θάλασσα), σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη με αρκετή συμμετοχή αθλητών.

 

Στον Πειραιά,στη μαρίνα Ζέας, διεξήχθη η Ημερίδα των 5χλμ, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του ΟΠΑΝ με συνδιοργανωτή τον Ολυμπιακό, με τη συμμετοχή 40 αθλητών, ενώ στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν συνολικά 18 αθλητές και αθλήτριες από 7 σωματεία.

 

Στην κατηγορία των Ανδρών ο Δημήτρης Νέγρης του Ολυμπιακού και ο Γεώργιος Αρνιακός του συλλόγου ΚΟΠΙ τερμάτισαν ταυτόχρονα με χρόνο 51:40.00, ενώ στις γυναίκες, η Κέλλυ Αραούζου του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προσπάθειά της σε χρόνο 56:13.67.

 

Μετά το τέλος της Ημερίδας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γέμελος δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Πειραιά και την πρόεδρο του ΟΠΑΝ, Σταυρούλα Αντωνάκου για το πολύ ωραίο σημείο που έγινε ο αγώνας και βρίσκεται κοντά στο μέρος που διεξήχθη το συγκεκριμένο αγώνισμα στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι αθλητές βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, λόγω του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος την επόμενη βδομάδα στο Βόλο και είμαστε ικανοποιημένοι από την αυξημένη συμμετοχή».

 

Πηγή: ΚΟΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA