Προστέθηκε στο επιτελείο του Εθνικού Πειραιά η Αγγελική Γερόλυμου!

by Aquafeed 24

Στο τεχνικό επιτελείο του Εθνικού Πειραιά προστέθηκε η Αγγελική Γερόλυμου, η οποία αναλαμβάνει γυμνάστρια φυσικής κατάστασης στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου, αλλά και ρόλο στο τεχνικό επιτελείο του «Αυτοκράτορα».

Η ανακοίνωση στο ethnikoswaterpolo.gr:

«Το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αγγελική Γερόλυμου.

Η Αγγελική Γερόλυμου αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ελληνική υδατοσφαίριση και αναλαμβάνει ως γυμνάστρια φυσικής κατάστασης και συνεργάτιδα στο τεχνικό επιτελείο, το οποίο απαρτίζεται από την Αντιγόνη Ρουμπέση και τον Γιώργο Μορφέση.

Ρουμπέση, Μορφέσης και Γερόλυμου έχουν συνυπάρξει για… αμέτρητα χρόνια στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, ενώ η Αγγελική Γερόλυμου υπήρξε υπεύθυνη φυσικής κατάστασης στην Εθνική ομάδα γυναικών από το 2013 έως το 2016 και επίσης είχε την αντίστοιχη θέση στην Εθνική ανδρών το 2013-2014. Ύστερα, από το 2016 έως τον Φεβρουάριο του 2020 είχε διατελέσει βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα γυναικών.

Το αθλητικό της υπόβαθρο είναι σαφέστατα κορυφαίο, έχοντας υπάρξει μια από τις πιο εμβληματικές παίκτριες στην ελληνική υδατοσφαίριση και έχοντας στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το 2011, δις ασημένια σε Πανευρωπαϊκά, πρώτη σκόρερ το 2010 στο Πανευρωπαϊκό της Κροατίας και 8η Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο το 2008. Σε διασυλλογικό επίπεδο, έχει κατακτήσει σωρεία πρωταθλημάτων με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς και δύο Τσάμπιονς Λιγκ και δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, έχοντας συμπαίκτρια την Αντιγόνη Ρουμπέση.

Αγγελική, καλωσόρισες στον Εθνικό Πειραιά!»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA