Ξημερώματα Τετάρτης συναντήθηκαν τα μέλη της αποστολής του Εθνικού Πειραιά, με την ομάδα να ταξιδεύει από την Αθήνα για το Πόρτο, με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο. Οι «κυανόλευκες» είναι πανέτοιμες για την επιστροφή του «Αυτοκράτορα» στην Ευρωλίγκα, ενώ η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 18/11 με αντίπαλο την Οριζόντε Κατάνια στις 22:30.

Η ομάδα του «Αυτοκράτορα» έκανε την πρώτη της επαφή με την πισίνα που φιλοξενεί τους αγώνες, με την παρθενική της προπόνηση και το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη, ενώ στη συνέχεια οι «κυανόλευκες» θα ξεκουραστούν πριν την πρεμιέρα με την ιστορική ιταλική ομάδα. Τον Όμιλο ανοίγει η αναμέτρηση της οικοδέσποινας Πασένσε με τη Σαμπαντέλ της Μάγκι Στέφενς.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής αθλήτριες: Σωτηρέλη, Ιωάννου, Χαραλαμπίδη Ιωάννα, Ελληνιάδη, Κοντονή, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Άλκηστη, Μπενέκου Ιόλη, Χαραλαμπίδη Στεφανία, Μπερίκου, Κοτζιά, Καραμπέτσου, Φερεντίνου, Μπάκοτς, Ρακιντζή.

Την αποστολή συνοδεύουν ο προπονητής, Μάρκο Μίτσιτς, η συνεργάτιδά του Αντιγόνη Ρουμπέση, ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Μορφέσης, ο ιατρός Ευάγγελος Νιάκας, ο φυσιοθεραπευτής Βασίλης Παναγάκος, ο υπεύθυνος Τύπου, Ορέστης Κανελλόπουλος, ο συνεργάτης του τμήματος, Τάσος Σιδέρης και ο υπεύθυνος της ομάδας, Δημήτρης Κολοβός.

Facebook Comments