Αντίστροφη μέτρηση για τη δεύτερη έκδοση του FINA Champions Swim Series, καθώς 70 κολυμβητές από 26 χώρες ετοιμάζονται για το πρώτο ραντεβού στη Σενζέν, αλλά και το Πεκίνο που ακολουθεί.

Την Ελλάδα εκπροσωπούν ο Απόστολος Χρήστου και ο Κρίστιαν Γκολομέεβ, οι οποίοι προπονήθηκαν στη Σενζέν. Στους άνδρες, 41 αστέρες θα κολυμπήσουν στο event, ενώ οι γυναίκες είναι 29, με το άθροισμα των μεταλλίων να είναι 59 Ολυμπιακά και 163 σε Παγκόσμια πρωταθλήματα!

Η FINA έχει προσπαθήσει να δώσει λάμψη στη συγκεκριμένη διοργάνωση, με τη διοργάνωση να συμπεριλαμβάνει μόνον τελικούς ανάμεσα σε 4 κολυμβητές/κολυμβήτριες. Μουσική, φωτορυθμικά και όχι μόνον θα περιλαμβάνονται στις κούρσες, ενώ το έπαθλο αγγίζει το 1.2 εκατομμύριο για τη Σενζέν και το ίδιο ακριβώς για το Πεκίνο.

Υπενθυμίζεται ότι οι Έλληνες πρωταθλητές είναι προσκεκλημένοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και μαζί τους είναι ο προπονητής, Παναγιώτης Βελέντζας.

Ο Γκολομέεβ στη Σενζέν θα αντιμετωπίσει στα 50μ. ελεύθερο τον Άντονι Έρβιν, τον Βλαντ Μορόζον και τον Μίκαελ Άντριου, ενώ ο Απόστολος Χρήστου στα 50μ. ύπτιο θα αντιμετωπίσει τον Μίκαελ Άντριου, τον Ρουμάνο Γκλίντα και τον Ξου Ζιαχού.

 

 

 

 

Facebook Comments