Προορίζουν τον Σούκνο για βοηθό του Τούτσακ!

by Aquafeed 24

Η σύγκριση της υδατοσφαίρισης με άλλα, δημοφιλέστερα αθλήματα παγκοσμίως, είναι πέρα για πέρα απαγορευτική και αυτό διαπιστώθηκε ακόμη μια φορά με την είδηση της απόσυρσης του Σάντρο Σούκνο από την ενεργό δράση λόγω του σοβαρού καρδιακού προβλήματος που αντιμετώπιζε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει.

Σε ένα άλλο άθλημα, η είδηση της αποχώρησης του κορυφαίου αθλητή από την ενεργό δράση (πχ. Μέσι, Ρονάλντο, Λεμπρόν ή Κάρι) θα σήκωνε χιλιάδες ώρες αφιερώματος σε όλα τα είδη των ΜΜΕ, ενώ τώρα το θέμα έκανε αίσθηση, αλλά θα ξεχαστεί ταχύτατα.

Στην Κροατία που ζουν και αναπνέουν για το πόλο, από τα σύνορα έως τα ενδότερα της πόλης του Ζάγκρεμπ, στο Ντουμπρόβνικ, το Σπλιτ και την υπόλοιπη χώρα, άπαντες έπαθαν σοκ με την απόφαση του Σούκνο να σταματήσει το πόλο, ωστόσο κροατικά media εμπλέκουν τον σπουδαίο πρώην πια αθλητή με το σενάριο να αναλάβει ρόλο στην εθνική Κροατίας ή ακόμη πιο συγκεκριμένα να γίνει βοηθός του Ίβιτσα Τούτσακ στην εθνική ομάδα ανδρών της χώρας.

Αναμφίβολα, το status του Σούκνο είναι ιδιαίτερα ισχυρό και η παρουσία του στα ενδότερα της ομάδας και της ομοσπονδίας μόνον θετικά μπορεί να προσδώσει και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα σενάρια ή αν αποτελούν ευσεβή πόθο κάποιον κροατικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Το σίγουρο είναι ότι οι Κροάτες γνωρίζουν πώς να αξιοποιούν τα σημαντικά εθνικά κεφάλαια τους στην υδατοσφαίριση και δεν περιθωριοποιούνται μετά τη δύση της καριέρας τους…

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA