Προκρίθηκε στο Παγκόσμιο ο Κυνηγάκης!

by Aquafeed 24

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των τριών Ελλήνων αθλητών στον αγώνα 10 χιλιομέτρων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων, που διεξήχθη την Πέμπτη (23/5) στη λίμνη του BRIVE LA GAILLARDE στη Γαλλία, με τη συμμετοχή 118 αθλητών, καθώς ο Αθανάσιος Κυνηγάκης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο τερματίζοντας με χρόνο 01:54:36.47.

Η επιτυχία του αυτή, παράλληλα, του δίνει το εισιτήριο συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού τον ερχόμενο Ιούλιο.

Πολύ καλή ήταν και οι παρουσία των άλλων δύο Ελλήνων κολυμβητών, οι οποίοι κατάφεραν να βρεθούν στους καλύτερους 25 αθλητές. Ο Αστέριος Δαλδογιάννης κατετάγη 24ος με επίδοση 01:57:43.72, ενώ την 25η θέση κατέλαβε ο Γεώργιος Αρνιακός με χρόνο 01:57:54.74.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Αθανάσιος Κυνηγάκης δήλωσε: “Χαίρομαι πάρα πολύ που μπόρεσα και ήμουν ανταγωνιστικός σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση. Θα συνεχίσω τη σκληρή προσπάθεια, για να πετύχω τους στόχους μου για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίσης θέλω να  ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στηρίζουν στην προσπάθεια μου πέρα από την οικογένεια μου, τον προπονητή μου, Βαγγέλη Κοζομπόλη, την ομάδα μου, Α.Ο.Π. Φαλήρου, καθώς την Κολυμβητική Ομοσπονδία και τον γυμναστή μου, Λάζαρο Αβιτόγλου”.

Με τη σειρά του, ο προπονητής Βαγγέλης Κοζομπόλης, ανέφερε: “Και οι τρεις Έλληνες κολυμβητές έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, άξια πολλών συγχαρητηρίων, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με την κατάκτηση ενός μεταλλίου και δύο ακόμα πολύ καλών θέσεων μέσα στην πρώτη 25αδα, σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα. Είναι πολύ σημαντική η εμφάνιση αυτή για την Ελληνική κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων, διότι φάνηκε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι θα υπάρχει η ανάλογη συνέχεια”.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA