Πρόκριση στο Παγκόσμιο για Τσιρίκο και Μόλβαλη!

by Aquafeed 24

Την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών πέτυχαν την Παρασκευή οι νεαροί Έλληνες, Θάνος Τσιρίκος και Νίκος Μόλβαλης, στο άθλημα των καταδύσεων.

Οι δύο Έλληνες καταδύτες στον τελικό στα 10μ σταθερού βατήρα που διεξήχθη την Παρασκευή (19/4), στο Κίεβο, για το Ανοικτό Ουκρανικό Πρωτάθλημα Καταδύσεων, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, καταλαμβάνοντας την 4η και την 5η θέση αντίστοιχα.

Ο Αθανάσιος Τσιρίκος κατέλαβε την 4η θεση με 366.15 βαθμούς, ενώ ο Νίκος Μόλβαλης την 5η θέση, με 363.80 βαθμούς. Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Ιταλός Αντρέας Λάρσεν με 410.35 βαθμούς, 2ος ήταν ο Μπάνγκ Κρίστενσεν από τη Δανία με 399.80 βαθμούς, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Αρμένιος Λεβ Σαρτζιάν, με 378.10 βαθμούς.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Πέτρος Φυρίγος, ανέφερε: «Ήταν πάρα πολύ καλοί οι αγώνες, με μεγάλη συμμετοχή από 11 χώρες και 10 σωματεία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τους τρεις αθλητές μας που συμμετείχαν. Ο Θεόφιλος Αυθίνος στα 3μ τραμπολίνο πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, όπως επισης ο Θάνος Τσιρίκος και ο Νίκος Μόλβαλης στα 10μ σταθερό βατήρα οι οποίοι με την εξίσου πολύ καλή παρουσία τους κατάφεραν να πιάσουν τα όρια, ο μεν Μόλβαλης στον προκριματικό με τους 375 βαθμούς, ο δε Τσιρίκος στον τελικό του αγωνίσματος με τους 366 βαθμούς και οι βαθμολογίες τους τους δίνουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας στις 12-21 Ιουλίου στα 10μ ατομικό και συγχρονισμένες καταδύσεις».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA