Προετοιμασία Εθνικής Εφήβων: Το Ναύπλιο πόλος έλξης για την ελληνική υδατοσφαίριση!

Ιδανικές συνθήκες, άφθονος χώρος προπόνησης και κλίμα συνεργασίας συνάντησε η Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων στην πόλη του Ναυπλίου!

by Aquafeed 24

Ιδανικές συνθήκες, άφθονο χώρο προπόνησης και κλίμα συνεργασίας συνάντησε η Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων στην πόλη του Ναυπλίου, την οποία επέλεξε για διήμερη προετοιμασία το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Ηλίας Μαχαίρας και ο συνεργάτης του, Φώντας Μαρκόπουλος, είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν πολλά και σημαντικά πράγματα, στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ναυπλίου.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα Εφήβων της Ελλάδας, συγκεντρώθηκε ύστερα από καιρό για προετοιμασία στο Ναύπλιο και έθεσε τους στόχους για τη φετινή χρονιά, με τις μνήμες από το Παγκόσμιο Χρυσό του 2023 στην Τουρκία να μην έχουν ξεθωριάσει. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, η νέα Δημοτική Αρχή της Πόλης, ο Δήμαρχος, Δημήτρης Ορφανός, καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού και υγείας Αθανάσιος Πανουτσόπουλος βρέθηκαν στην προπόνηση της «γαλανόλευκης» και βράβευσαν με τιμητικές πλακέτες τους δύο προπονητές, σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για όλα όσα έχουν καταφέρει.

Η επιλογή του κολυμβητηρίου Ναυπλίου για την προετοιμασία της αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση για τον ρόλο που μπορεί να παίξει ο υγρός στίβος της πόλης στην προετοιμασία των εθνικών ομάδων και διεθνών συναντήσεων, με πρωτεργάτες τους ανθρώπους και τη Διοίκηση του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου, αλλά και με τη συμβολή της Δημοτικής Αρχής.

Όπως τόνισε σε ανακοίνωση του ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για το Ναύπλιο η παρουσία τους διότι ο υγρός στίβος και η πισίνα μας με την συνεργασία και την υποστήριξη του Δήμου Ναυλιέων, κατακτούν και πάλι την θέση που αξίζει στην πόλη μας».

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA