Προ Ρέκο, Μπρέσια και ίσως Ολυμπιακός στο παιχνίδι για Βλαχόπουλο

by Aquafeed 24

100% δικαιωματικά ο Άγγελος Βλαχόπουλος θεωρείται και είναι από τους κορυφαίους περιφερειακούς παίκτες στο ευρωπαϊκό πόλο και διόλου τυχαίο δεν είναι που η Έγκερ φρόντισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του εδώ και αρκετό καιρό, γνωρίζοντας ότι ο Έλληνας διεθνής θα έχει πολλές προτάσεις, καθώς πρωταγωνίστησε και φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Παρά τη δέσμευση του με την ουγγρική ομάδα, ο Βλαχόπουλος που τώρα προετοιμάζεται με την Εθνική ανδρών για το Παγκόσμιο της Γκουανγκτζού, έχει μπει στο στόχαστρο της Προ Ρέκο!

Συγκεκριμένα, τον Χειμώνα και μετά την αναμέτρηση της Ρέκο με την Έγκερ, έγινε γνωστό στον Έλληνα παίκτη ότι η πιο πλούσια ευρωπαϊκή ομάδα τον θέλει στο ρόστερ της για του χρόνου. Ο Βλαχόπουλος, όπως προαναφέρθηκε, έχει συμβόλαιο με τους Μαγυάρους και για να πάει σε άλλη ομάδα αυτή η συμφωνία πρέπει να «σπάσει», όμως όλοι γνωρίζετε ότι οι Ιταλοί δεν φείδονται χρημάτων όταν επιθυμούν κάτι. Το ενδιαφέρον δεν έχει ατονίσει φυσικά, ωστόσο στην ιταλική ομάδα τώρα γίνεται ο σχεδιασμός και οι επίσημες ενέργειες δεν θα αργήσουν.

Παράλληλα, ο Βλαχόπουλος πριν αγωνιστεί στο εξωτερικό, αρχικά με την Ποζίλιπο και έπειτα στην Έγκερ, ήταν ένας κομβικός παίκτης για τον Ολυμπιακό και η πιο επιτυχημένη ευρωπαϊκή ομάδα της τελευταίας τετραετίας είναι δεδομένο ότι θα ήθελε να τον υποδεχθεί ξανά στον Πειραιά και το ενδιαφέρον ενδέχεται να μην είναι μόνο φιλολογικό για τον Έλληνα αθλητή, ο οποίος αν επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» θα ξεσηκώσει τους οπαδούς της ομάδας εκ νέου και θα δώσει το… σήμα ότι ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2018 ετοιμάζεται να διεκδικήσει ξανά κάτι σπουδαίο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέλος και η Μπρέσια του Αλεσάντρο Μπόβο έχει κάνει στενό μαρκάρισμα στον Άγγελο Βλαχόπουλο. Που να μην είχε και συμβόλαιο!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA