Πρεμιέρα του φετινού Transfers Room με το ενδιαφέρον της Μπαρτσελονέτα για τον Μάνχερτζ!

by Aquafeed 24

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση έξι χρόνων ζωής για το κορυφαίο Μέσο σε όλον τον κόσμο για την υδατοσφαίριση, όπως μαρτυρούν τα στατιστικά, το #AQF24 εγκαινιάζει το δικό του Transfers Room.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία, θα μπορείτε από τώρα έως τον Σεπτέμβριο να διαβάζετε πρώτοι ΟΛΕΣ τις μεταγραφές που συμβαίνουν στην παγκόσμια υδατοσφαίριση και μην ξεχνάτε ότι κάθε χρόνο το #Aquafeed24 έχει σχεδόν απόλυτο ποσοστό ευστοχίας σε ότι γράφει, καθώς εδώ γίνεται έρευνα, σεβόμενοι πάνω απ’όλα τους αθλητές.

Με την πρεμιέρα λοιπόν της φετινής στήλης για τις μεταγραφές, σας γνωστοποιούμε το γεγονός ότι στη Μπαρτσελονέτα, σκέπτονται την περίπτωση του Κρίστιαν Μάνχερτζ, του ιδιαίτερα ταλαντούχου περιφερειακού της εθνικής Ουγγαρίας και της OSC.

Πράγματι, στην Καταλονία έχουν στη λίστα τους τον Μαγυάρο σκόρερ και δεν αποκλείεται να προβούν σε επίσημη κρούση το επόμενο διάστημα, ωστόσο έως τώρα το ενδιαφέρον είναι πρώιμο και κανείς δεν γνωρίζει την εξέλιξη της υπόθεσης, πολλώ δε μάλλον όταν γίνεται λόγος για έναν τόσο διακεκριμένο παίκτη, σε σούπερ ηλικία (26 ετών), με πολλές παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο.

Είναι λογικό για τον Μάνχερτζ να ενδιαφερθούν πολλές ομάδες της Ευρώπης, αλλά και της Ουγγαρίας, όπως για παράδειγμα η προσεχής αντίπαλος του Πανιωνίου στον δεύτερο ημιτελικό του Euro Cup, Βάσας, αντίπαλο δέος της OSC, καθώς η ομάδα του Σλόμπονταν Νίκιτς φημολογείται ότι θα ενισχυθεί ιδιαίτερα το καλοκαίρι.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA