Πολύτιμη νίκη για το Φάληρο και βαθμολογική ανάσα!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Επέστρεψε στις νίκες και την δράση του Πρωταθλήματος ο ΑΟΠ Φαλήρου, ο οποίος έκανε το 2/2 απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου, επικρατώντας για την 7η Αγωνιστική της Α1 Ανδρών με 17-11 σε ένα ματς με… βροχή γκολ!

Η… βραχεία κεφαλή των γηπεδούχων στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-3, αλλά και στο ημίχρονο με 7-6 έδειχναν έναν σχετικά συντηρητικό ρυθμό για το σύνολο του Αργύρη Θεοδωρόπουλου αλλά και τον Νηρέα, με το εκρηκτικό τρίτο μέρος να οδηγεί στο επιμέρους 6-1, το οποίο και βασίστηκε στους Τοτ και Καλή. Παράλληλα, πέντε τέρματα σκόραρε συνολικά ο Νίκολα Ραντούλοβιτς για το Φάληρο, όσο και ο Γιώργος Χριστοφορίδης για το Χαλάνδρι.

ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 17-11

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-3, 6-1, 4-4

ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος, Θαλασσινός 2, Κόχειλας, Κουρλιάφτης, Κουρούβανης, Τοτ 3, Παπαδόπουλος 2, Ραντούλοβιτς 5, Μαυράκης, Πεπίδης, Κουκούνας 2, Καλής 2, Παρτσόγλου, Καλκαβούρας, Αποστολάκος

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΑΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης 2, Παπαδημητρίου 1, Χριστοφορίδης 5, Τσιρώνης 1, Μπερτόλης 1, Καρύδης, Πανταζόπουλος 1, Στυλιανάκης, Κουρμελές  Γ., Νέγκος, Καζάνης, Κακλής, Μανδαλιός, Κουρμελές Β.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA