Επέστρεψε στις νίκες και την δράση του Πρωταθλήματος ο ΑΟΠ Φαλήρου, ο οποίος έκανε το 2/2 απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου, επικρατώντας για την 7η Αγωνιστική της Α1 Ανδρών με 17-11 σε ένα ματς με… βροχή γκολ!

Η… βραχεία κεφαλή των γηπεδούχων στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-3, αλλά και στο ημίχρονο με 7-6 έδειχναν έναν σχετικά συντηρητικό ρυθμό για το σύνολο του Αργύρη Θεοδωρόπουλου αλλά και τον Νηρέα, με το εκρηκτικό τρίτο μέρος να οδηγεί στο επιμέρους 6-1, το οποίο και βασίστηκε στους Τοτ και Καλή. Παράλληλα, πέντε τέρματα σκόραρε συνολικά ο Νίκολα Ραντούλοβιτς για το Φάληρο, όσο και ο Γιώργος Χριστοφορίδης για το Χαλάνδρι.

ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 17-11

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-3, 6-1, 4-4

ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος, Θαλασσινός 2, Κόχειλας, Κουρλιάφτης, Κουρούβανης, Τοτ 3, Παπαδόπουλος 2, Ραντούλοβιτς 5, Μαυράκης, Πεπίδης, Κουκούνας 2, Καλής 2, Παρτσόγλου, Καλκαβούρας, Αποστολάκος

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΑΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης 2, Παπαδημητρίου 1, Χριστοφορίδης 5, Τσιρώνης 1, Μπερτόλης 1, Καρύδης, Πανταζόπουλος 1, Στυλιανάκης, Κουρμελές  Γ., Νέγκος, Καζάνης, Κακλής, Μανδαλιός, Κουρμελές Β.