Πολυνίκης σύλλογος ο Γλαύκος Περιστερίου

by Σεβαστή Βρακατσέλη

Ο Γλαύκος Περιστερίου αναδείχθηκε πολυνίκης σύλλογος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Κατηγοριών, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (30/7) στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα του Γλαύκου Περιστερίου πρώτευσε στη Γενική Βαθμολογία συλλόγων με 931 βαθμούς. Στη 2η θέση τα Δελφίνια Περιστερίου με 800 β. και στην 3η ο ΝΟ Χανίων με 578 β.

Στην επί μέρους βαθμολογία των αγοριών, την πρωτιά πήραν τα Δελφίνια Περιστερίου με 551 β., ενώ ο Γλαύκος Περιστερίου είναι 2ος με 450 β. και ο ΑΟ Αιγαίου 3ος με 239 β.

Ο Γλαύκος Περιστερίου πρώτευσε και στην βαθμολογία των κοριτσιών με 481 β., με 2ο τον ΝΟ Χανίων με 367 β. και 3ο τον ΑΟ Αιγαίου με 266,5 β. (Δείτε αναλυτικά όλες βαθμολογίες ΕΔΩ).

Στην τελευταία αγωνιστική ενότητα, το βράδυ της Κυριακής, η τετράδα του Γλαύκου Περιστερίου -αποτελούμενη από τον Χρυσόστομο Κοντομήτρο, τη Μαργαρίτα Χαραλαμπίδου, τον Φανούριο Φλεμετάκη και τη Μαρία Ηλιάκη-, κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων / Κορασίδων, στη σκυταλοδρομία 4Χ50 επιφάνεια mixed Αγοριών / Κοριτσιών, με επίδοση 1:15.13.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες ΕΔΩ.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA