Πολύ σκληρό για να πεθάνει ξανά το Περιστέρι!

by Aquafeed 24

Να τα παρατήσει; Θα αστειεύεστε!

Ο ΓΣ Περιστερίου του Κώστα Λούδη βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο για ακόμη μια φορά δεν έσκυψε το κεφάλι και δικαιώθηκε.

Στο «Ιωνικό» κολυμβητήριο ο ΝΟΧ χρειαζόταν τη νίκη για να παραμείνει στην Α1 κατηγορία, εκμεταλλευόμενος το 2-0 που κουβαλούσε από την κανονική περίοδο, ωστόσο οι παίκτες του Λούδη είχαν άλλη άποψη, παρότι στο πρώτο οκτάλεπτο γνώρισαν σερί 3-0 και όσο να’ναι θα μπορούσαν να έχουν επηρεαστεί μοιραία.

Αντιθέτως, χρησιμοποιώντας τον χρόνο ως σύμμαχο, ο ΓΣΠ ροκάνισε τη διαφορά στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο και στην τελευταία περίοδο πέτυχε την ανατροπή με δικό του σερί 0-3, επικρατώντας 8-5, για να κάνει παράλληλα το 2-1 στη σειρά των Πλέι Άουτ.

Η σειρά τώρα μεταφέρεται στη «Χωράφα» την Κυριακή στις 16:00 εκεί όπου ο ΓΣΠ θα επιχειρήσει να ισοφαρίσει τη σειρά κόντρα στο φαβορί της, τον ΝΟ Χίου του Γιώργου Ντόσκα.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Κλήμος με τρία τέρματα!

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 5-8

Οκτάλεπτα: 3-0, 1-2, 1-3, 0-3.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ., Ρουστάμοφ, Τζελάτης 2, Παππάς Κ., Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου 1, Μόκκας, Γδύσης, Γαβαλάς Σπ. 1, Ρούντα, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Κόλλιας 1, Φραγκιαδούλης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης):Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 1, Γκαρντιγιάν, Σπούνερ 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 2, Κλήμος 3, Φωκάς, Τσαγκάρης, Δαλμάρας.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA