Πολύ καλός για τρία οκτάλεπτα ο Πανιώνιος στην ευρωπαϊκή επιστροφή του!

by Aquafeed 24

Παρακαταθήκη για το μέλλον έβαλε ο νεανικός Πανιώνιος, κατά την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς για τρία οκτάλεπτα η ομάδα του Κώστα Δήμου έπαιξε ποιοτικά και έβαλε δύσκολα σε έναν πολύ ανώτερο αντίπαλο, τη Ζούγκλο που είναι στην 4η θέση του ουγγρικού πρωταθλήματος.

BVSC – Πανιώνιος 18-9

Ο «Ιστορικός» μπορεί να ηττήθηκε με το βαρύ 18-9, ωστόσο μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου το σκορ ήταν 9-7 με γκολ του Σπύρου Γαβαλά στο τέλος του 3ου οκταλέπτου.

Ωστόσο, η απουσία αγώνων και προπονήσεων έπαιξαν ρόλο και ο Πανιώνιος έδειξε ξεκάθαρα σημάδια κόπωσης, με τους Ούγγρους να το εκμεταλλεύονται στο έπακρο και να αυξάνουν σημαντικά τη διαφορά μέσα στο τέταρτο οκτάλεπτο με επιμέρους 9-2 (!), παίζοντας και ανάμεσα που τους βοήθησε να αμυνθούν και να σκοράρουν.

Στα πρώτα τρία οκτάλεπτα, ο Πανιώνιος εμφανίστηκε δυνατός, με θέληση και έπαιξε με ψυχή, ενώ με γκολ του Καλαϊτζή προηγήθηκε, μάλιστα, με 5-6 στα μέσα της δεύτερης περιόδου του αγώνα, πριν οι Ούγγροι πάρουν οριστικά τα ηνία του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνα του Πανιωνίου δεν άντεξε και ως απόρροια ο Μάρτον Νάγκι ολοκλήρωσε τον αγώνα με έξι γκολ, ενώ ο εξαιρετικός Τάμας Γκιάρφας έβαλε τέσσερα.

Για την ελληνική ομάδα, πρώτος σκόρερ ήταν ο Αχμέτ Μπαρακάτ με τρία. Επόμενος αγώνας για το νεανικό σύνολο του Κώστα Δήμου το Σάββατο κόντρα στην Τουρκουά στις 19:00.

Η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε με τους Σαλτερή, Μπουζαλά, Σπυρόπουλο, Σπούνερ 1, Μπραΐμη 1, Γαβαλά 1, Καλαϊτζή 1, Νταλάπα, Αλεξίου, Δήμου 1, Μπαρακάτ 3, Καπετανάκη 1 και Λιμαράκη.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA