Πολύ καλές εντυπώσεις από την πρεμιέρα του AWPC!

by Aquafeed 24

Εξαιρετικές εντυπώσεις και πολύ θετικά σχόλια συνθέτουν τον απόηχο του πρώτου αγωνιστικού διημέρου του Alimos Water Polo Challenge, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 10/11 με τον αγώνα ΓΣ Περιστερίου-Νηρέας Γέρακα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του μεγάλου τουρνουά Παίδων, τα μηνύματα που έλαβαν τόσο από τις ομάδες όσο και από τον κόσμο (γονείς, συγγενείς, φίλοι αθλητών) που έδωσαν το παρών στον Άλιμο, ήταν κάτι παραπάνω από κολακευτικά. Βέβαια, στη θετική εικόνα συνέβαλε τα μέγιστα και το ίδιο το κολυμβητήριο με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, καθώς και οι υπεύθυνοι της πισίνας, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα τηρήθηκε κατά γράμμα, ενώ οι διοργανωτές ήταν πανταχού παρόντες, ώστε να εξυπηρετήσουν την οποιαδήποτε ανάγκη προέκυπτε.

Αυτό, πάντως, που έχει κάνει μεγάλη εντύπωση, είναι τα μέσα ενημέρωσης του τουρνουά, όπως το site (league.ydraikos.gr), η σελίδα στο fb και στο instagram, τα οποία με την αμεσότητα των αποτελεσμάτων και των στατιστικών, πραγματικά έκαναν τη διαφορά και θα συνεχίσουν να την κάνουν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Συνολικά το πρώτο διήμερο έγιναν οκτώ αγώνες, που πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε όσους έσπευσαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου. Συνοπτικά τα αποτελέσματα του πρώτου σαββατοκύριακου:

Υδραϊκός 2 – Νηρέας Χαλανδρίου 10-4
Ολυμπιακός – ΡΟΗ 11-4
ΝΟ Βουλιαγμένης – ΓΣ Περιστερίου 12-2
Νηρέας Γέρακα – Εθνικός 7-7
ΑΝΟ Αργυρούπολης – ΑΝΟ Γλυφάδας 6-16
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 22-7
Υδραϊκός 1 – Εθνικός 18-5
ΓΣ Περιστερίου – Νηρέας Γέρακα 6-14

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA