WPL Women: Καταιγιστικός Ολυμπιακός στην πρεμιέρα – 29-2 τον ΝΟ Λάρισας
Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Waterpolo League Women ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με το ευρύ 29-2 του ΝΟ Λάρισας στο Ε.Α.Κ. Πειραιά.
Η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα μπήκε από το ξεκίνημα με υψηλό ρυθμό και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 8-1, ενώ στη δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός έτρεξε επιμέρους 9-0, πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με 17-1.
Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μισό του αγώνα, με τις «ερυθρόλευκες» να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό. Το τρίτο οκτάλεπτο έκλεισε στο 5-1 και το τέταρτο στο 7-0, για να διαμορφωθεί το τελικό 29-2.
Πλουραλισμός στην επίθεση
Πρώτες σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν οι Ελληνιάδη και Σάντα με 4 γκολ, ενώ από 3 σημείωσαν οι Κουρέτα, Μπίκου, Πλευρίτου και Μυριοκεφαλιτάκη.
Από δύο γκολ πέτυχαν οι Τρίχα, Νίνου, Hajdu και Σαλταμανίκα, ενώ ένα γκολ πρόσθεσε η Andrews.
Για τον ΝΟ Λάρισας τα δύο γκολ σημείωσαν οι Τουλουμτζίδου και Croteau.
H Ελλενα Ελληνιάδη, επανεμφανίστηκε μετα 1 χρόνο.
Τα οκτάλεπτα
Ολυμπιακός – ΝΟ Λάρισας 29-2
Οκτάλεπτα: 8-1, 9-0, 5-1, 7-0
Ολυμπιακός: Ελληνιάδη 4, Σάντα 4, Κουρέτα 3, Μπίκου 3, Πλευρίτου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Τρίχα 2, Νίνου 2, Hajdu 2, Σαλταμανίκα 2, Andrews 1.
ΝΟ Λάρισας: Τουλουμτζίδου 1, Croteau 1.


