Πόλο, WPL γυναικών: Άνετο διπλό του Εθνικού στην Ηλιούπολη!

Mία ακόμη νίκη για την ομάδα του Ορέστη Σαλάχα στο φετινό πρωτάθλημα!

by Κώστας Παππάς

Ο Εθνικός Πειραιά είχε εύκολο έργο με αντίπαλο τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο, αφού επιβλήθηκε με 18-6, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στη Waterpolo League Γυναικών, το βράδυ της Τετάρτης (17/12).

Μια αγωνιστική που θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (20/12) και η οποία είναι η τελευταία για το 2025. Καθότι το πρωτάθλημα διακόπτεται, αφού από την Δευτέρα το πρωϊ (22/12) θα ξεκινήσει η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος των Γυναικών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο Φούντσαλ της Πορτογαλίας από 26 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου 2026.

Με το σημερινό τρίποντο, η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα έφθασε τους 27 βαθμούς και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όσο για τον ΓΣ Ηλιούπολης παρέμεινε στους 6 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενες έδειξαν τις προθέσεις τους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης όταν προηγήθηκαν με 4-1 και 10-3 στο ημίχρονο, ενώ στην τελευταία περίοδο η διαφορά «εκτοξεύθηκε» ακόμη και στα 12 γκολ, στο τελικό 18-6.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-18

Οκτάλεπτα: 2-4, 1-6, 3-4, 0-4

Οι συνθέσεις, τα γκολ, τα στατιστικά, η διακύμανση και όλα τα αναλυτικά στοιχεία του αγώνα καθώς και το βίντεο της αναμέτρησης, ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ:KOE

You may also like