Πόλο, WPL Ανδρών: Πέρασε και από το Ρέστειο ο Πανιώνιος και ετοιμάζεται για «μάχη» με τον Απόλλωνα Σμύρνης!

by Κώστας Παππάς
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον Α΄ όμιλο της Waterpolo League Ανδρών ο Πανιώνιος, καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Παλαιού Φαλήρου με 14-12, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής.
Με αυτήν την νίκη, η ομάδα του Κώστα Δήμου έφτασε τους 30 βαθμούς και θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης (18/2, 20:00) στην 1η αγωνιστική του G1, ενώ το σύνολο του Κώστα Βαμβακάρη που έχει κάνει ήδη υπέρβαση παραμένοντας με πολύ μεγάλη άνεση στην πρώτη κατηγορία, τελείωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος όντας στην 4η θέση με 19 βαθμούς.
Κορυφαίος παίκτης για τον Ιστορικό ήταν ο Ανδρέας Μπιτσάκος με πέντε τέρματα, άλλα τέσσερα προσέθεσε ο αρχηγός, Αλέξανδρος Γούνας, ενώ για την ομάδα των νοτίων προαστίων, τέσσερις φορές δίχτυα βρήκε ο Νίκος Κοντονής.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 12-14

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-5, 1-0, 4-6, 4-3.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ, ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ, ΕΔΩ.

 

You may also like