Πόλο WPL 2 γυναικών play out: Κυρίαρχος ο ΟΦΗ με την Χίο και παραμονή και των δύο. Νίκη για Άρη με ΑΕΚ αλλά έπεσαν και οι δύο

by Aquafeed 24

Πόλο WPL 2 γυναικών play out: Κυρίαρχος ο ΟΦΗ με την Χίο και παραμονή και των δύο. Νίκη για Άρη με ΑΕΚ αλλά έπεσαν και οι δύο

ΟΦΗ με κυριαρχική εμφάνιση απέναντι στον ΝΟ Χίου και παραμονή και των δύο στη Water Polo League 2 Women

Ο ΟΦ Ηρακλείου ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία του στα play out της Water Polo League 2 Women, επικρατώντας του ΝΟ Χίου με 13-6 στο ΕΑΚΟΧ Θρακομακεδόνες.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στη δεύτερη περίοδο, όπου με νέο επιμέρους 4-3 πήγε στο ημίχρονο με καθαρό προβάδισμα.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν καθοριστικό, καθώς ο ΟΦΗ πέτυχε ακόμη τέσσερα γκολ, κράτησε τον ΝΟ Χίου στο ένα και ανέβασε τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας. Στην τελευταία περίοδο οι δύο ομάδες σκόραραν από μία φορά, με το τελικό 13-6 να επιβεβαιώνει την ανωτερότητα της ομάδας του Ηρακλείου.

Πρώτες σκόρερ για τον ΟΦΗ ήταν οι Φραγκάκη και Μπεκιάρη, που σημείωσαν από 3 γκολ, ενώ από 2 πρόσθεσαν οι Ασκερίδου και Σολανάκη. Από ένα τέρμα πέτυχαν οι Παλληκαράκη, Περδικάκη και Ζαχαράκη.

Για τον ΝΟ Χίου, η Παρασκευοπούλου σημείωσε 2 γκολ, ενώ σκόραραν επίσης οι Καρακόζη, Συμιακάκη, Αγάθου και Σούσουρη.

Με αυτή τη νίκη, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε ιδανικά τη διαδικασία των play out και εξασφάλισε την παραμονή του στη Water Polo League 2 Women.

Οκτάλεπτα

4-1, 4-3, 4-1, 1-1

Σκόρερ

ΟΦ Ηρακλείου: Φραγκάκη 3, Μπεκιάρη 3, Ασκερίδου 2, Σολανάκη 2, Παλληκαράκη 1, Περδικάκη 1, Ζαχαράκη 1.

ΝΟ Χίου: Παρασκευοπούλου 2, Καρακόζη 1, Συμιακάκη 1, Αγάθου 1, Σούσουρη 1.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Νίκη για τον Άρη απέναντι στην ΑΕΚ με 6-4, αλλά και οι δύο ομάδες έπεσαν.

Ο Άρης Θεσσαλονίκης πήρε την νίκη γοήτρου στα play out της Water Polo League 2 Women, επικρατώντας της ΑΕΚ με 6-4 στο ΕΑΚΟΧ Θρακομακεδόνες. και οι δύο ομάδες θα αγωνίζονται την νέα χρόνια στην πιο κάτω κατηγορία.

Η αναμέτρηση ήταν κλειστή από το ξεκίνημα, με τον Άρη να προηγείται 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και την ΑΕΚ να απαντά στη δεύτερη περίοδο, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, οι «κιτρινόμαυρες» της Θεσσαλονίκης βρήκαν τις λύσεις που χρειάζονταν στην επίθεση. Με επιμέρους 2-1 στην τρίτη περίοδο και ίδιο σκορ στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Άρης έφτασε στη νίκη με 6-4, σε ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία για τη μάχη της παραμονής.

Πρωταγωνίστριες για τον Άρη ήταν οι Αλεξίου και Τορνάρου, που σημείωσαν από 3 γκολ και πέτυχαν όλα τα τέρματα της ομάδας τους.

Για την ΑΕΚ, σκόραραν οι Παυλίδη, Βόγκα, Μαριόλη και Μουντάνου.

Με αυτή τη νίκη, ο Άρης κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του στη διαδικασία των play out, όπου οι ομάδες διεκδικούν την παραμονή τους στη Water Polo League 2 Women.

Οκτάλεπτα

1-2, 1-0, 1-2, 1-2

Σκόρερ

ΑΕΚ: Παυλίδη 1, Βόγκα 1, Μαριόλη 1, Μουντάνου 1.

Άρης Θεσσαλονίκης: Αλεξίου 3, Τορνάρου 3.

You may also like