Η Ουγγαρία θα είναι τελικά ο αντίπαλος της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης γυναικών στον δρόμο για το χρυσό μετάλλιο στο World Cup, αφού μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, οι Μαγυάρες λύγισαν με 10-8 την χρυσή Ολυμπιονίκη του Παρισιού, Ισπανία στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό που διεξάγεται στην πόλη Τσενγντού της Κίνας.
Ετσι λοιπόν, η ομάδα του Χάρη Παυλιδη και του Αντώνη Βλοντάκη, μετά την επική ανατροπή κόντρα στην Oλλανδία του Ευάγγελου Δουδέση, καλείται την Κυριακή του Πάσχα στις 11:15 ώρα Ελλάδας (Ert1), να κάμψει το εμπόδιο μιας πολύ καλής ομάδας όπως είναι η Ουγγαρία προκειμένου να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Για την ιστορία, οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί πρόσφατα στην πρώτη φάση του World Cup επί ακριτικού εδάφους και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, με την επίσημη αγαπημένη να επικρατεί τότε με 14-10, με την ευχή όλων μας φυσικά να είναι ένα ανάλογο αποτέλεσμα και στην ασιατική χώρα, όπου διεξάγεται η τελική φάση της διοργάνωσης.
Σε κάθε περίπτωση πάντως και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτή η Εθνική Ομάδα είναι μία ακόμη απόδειξη πως η ελληνική υδατοσφαίριση ακμάζει και πως με σωστή δουλειά, πλάνο και όραμα, οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μια την άλλη.