Tον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ελεύθερος να αναζητήσει ο Λευτέρης Κατσινούλας, καθώς ο Υδραϊκός ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας του με τον Έλληνα γκολκίπερ. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Γ.Σ Ηλιούπολης πάντως δεν θα μείνει πολύ καιρό εκτός δράσης, καθώς οι πληροφορίες του #AQF24 αναφέρουν, πως ο 22χρονος έχει έρθει σε συμφωνία με ομάδα της Α1 κατηγορίας. Πάντως, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του, ο Λευτέρης Κατσινούλας ευχαρίστησε τη διοίκηση των νησιωτών για όλα όσα έζησε στην ομάδα αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει το σκουφάκι της ομάδας στο εγγύς μέλλον.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: «Η συνεργασία μας με τον Λευτέρη Κατσινούλα ολοκληρώνεται με τον πιο όμορφο και σεβαστό τρόπο.
Ο Λευτέρης δεν ήταν απλώς ένας αθλητής της ομάδας μας. ήταν κομμάτι της καθημερινότητάς μας, της προσπάθειας και της παρέας μας. Με το ήθος, την ενέργεια και το χαμόγελό του άφησε το αποτύπωμά του στον Υδραϊκό.
Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα όσα πρόσφερε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της πορείας του, μέσα και έξω από το νερό.
Μια όμορφη συνεργασία κλείνει, αλλά οι σχέσεις που χτίζονται μένουν ζωντανές… Εις το επανιδείν!
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΣΙΝΟΥΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΑΙΚΟ: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τα δύο υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί. Στον πρόεδρο κ. Θοδωρή Μουστακαρία για τη στήριξη και την κατανόηση , στον προπονητή κ. Νίκο Καραμάνη για την καθοδήγηση και φυσικά στους συμπαίκτες μου για όλες τις στιγμές, τις χαρές και τις δυσκολίες που μοιραστήκαμε εντός και εκτός πισίνας. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτής της παρέας και εύχομαι να ξαναβρεθούμε στο μέλλον.»

