Πόλο: πρωτάθλημα Προ Μίνι Κ12-Μικτό: Αποτελέσματα-σκόρερ Πρωί Κυριακής 25/1.

Ο.Φ. Ηρακλείου – Μαρούσι ΑΣ 7–14 Ρέστειο Κολυμβητήριο (1–5, 0–3, 1–3, 5–3)
Το Μαρούσι ΑΣ επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό του και έφυγε με καθαρή νίκη από το Ρέστειο Κολυμβητήριο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έκλεισαν αποτελεσματικά τους διαδρόμους στην άμυνα και με πολυφωνία στην επίθεση προηγήθηκαν με 1–5 στο πρώτο οκτάλεπτο. Η υπεροχή τους συνεχίστηκε και στο δεύτερο, όπου χωρίς να δεχθούν γκολ ανέβασαν τη διαφορά στο 1–8.
Ο Ο.Φ. Ηρακλείου προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μισό του αγώνα, όμως το Μαρούσι διατήρησε τον έλεγχο, βρίσκοντας σταθερά λύσεις στην επίθεση. Παρά το πιο παραγωγικό τελευταίο οκτάλεπτο των γηπεδούχων, η διαφορά είχε ήδη χτιστεί και το τελικό 7–14 ήρθε φυσιολογικά, αποτυπώνοντας την εικόνα του αγώνα.
Ο.Φ. Ηρακλείου: Γαλάνης Σ. 3, Φραγκιαδάκης Ν. 2, Χανδάνου Ε. 1, Χανδάνος Ε. 1
Μαρούσι ΑΣ: Κωνσταντόπουλος Α. 8, Πολίτης Ν. 3, Μανδαράκας Ν. 2, Μιχαηλίδης Δ. 1
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–Π.Ε.Κ.Ε. Βροντάδου – ΑΟ Ιωνικός 10–2 Ηλιούπολη (1–0, 4–1, 3–0, 2–1)
Η Π.Ε.Κ.Ε. Βροντάδου παρουσίασε απόλυτα συγκεντρωμένη εικόνα και έφτασε σε μια καθαρή και δίκαιη νίκη απέναντι στον ΑΟ Ιωνικό. Το παιχνίδι ξεκίνησε κλειστά, με τους Χιώτες να προηγούνται οριακά στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως από το δεύτερο και μετά επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Π.Ε.Κ.Ε. αύξησε την επιθετική της παραγωγικότητα, χτίζοντας διαφορά ασφαλείας (5–1), ενώ στο τρίτο οκτάλεπτο η άμυνα λειτούργησε υποδειγματικά, κρατώντας τον Ιωνικό στο μηδέν και ανεβάζοντας το σκορ στο 8–1. Το τέταρτο οκτάλεπτο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, με το τελικό 10–2 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης. Πρώτη σκόρερ για την ομάδα της Χίου, η Μαρία Ντούλου με 6 τέρματα.
Π.Ε.Κ.Ε. Βροντάδου: Ντούλου Μ. 6, Μαυριανός Π. 1, Κριμιζής Ε. 1, Σαββίδης Χ. 1, Βουλαμάνδης Ι. 1
ΑΟ Ιωνικός: Σκαρτάδος Ν. 2
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–Υγρός Στίβος Ρόδου – Τρίτων ΑΟ Αμαρουσίου 5–22 Ε.Α.Κ. Πειραιά (0–9, 1–1, 2–7, 2–5)
Ο Τρίτων ΑΟ Αμαρουσίου κυριάρχησε απόλυτα στην αναμέτρηση και έφτασε σε μια ευρεία νίκη απέναντι στον Υγρό Στίβο Ρόδου, επιβάλλοντας τον ρυθμό του από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο. Το αρχικό 0–9 ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα, με τους Αμαρουσιώτες να παίζουν με ένταση στην άμυνα και υψηλά ποσοστά στην επίθεση.
Η δεύτερη περίοδος είχε πιο ισορροπημένο χαρακτήρα (1–1), όμως στο τρίτο οκτάλεπτο ο Τρίτων ανέβασε ξανά στροφές, «τρέχοντας» επιμέρους 2–7 και ανοίγοντας τη διαφορά σε μη αναστρέψιμα επίπεδα. Στο τελευταίο οκτάλεπτο το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με το τελικό 5–22 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.
Υγρός Στίβος Ρόδου: Σαραγά Ι. 3, Κώστας Ε. 1, Γκόνος Ι. 1
Τρίτων ΑΟ Αμαρουσίου: Δήμου Β. 6, Αλεξανδρίδης Α. 5, Μούλας Χ. 4, Τσιφλίδης Γ. 3, Γκρέμσι Ρ. 2, Μπομπόλιας Ν. 1, Σοφιανός Ν. 1
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–ΝΓΣ Θεσσαλονίκης Ηρακλής 1908 – Όμιλος Φίλων Θάλασσης 12–6 ΕΑΚΘ Νεάπολης (2–2, 3–2, 3–0, 4–2)
Ο Ηρακλής 1908 πήρε μια καθαρή και δίκαιη νίκη απέναντι στον Όμιλο Φίλων Θάλασσης, χτίζοντας την υπεροχή του από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά. Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα (2–2), με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκοράρισμα και τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο.
Στη δεύτερη περίοδο, ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει μικρό προβάδισμα (3–2), όμως το καθοριστικό σημείο του αγώνα ήρθε στο τρίτο οκτάλεπτο. Εκεί, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ένταση στην άμυνα, κράτησαν τον ΟΦΘ χωρίς γκολ και με επιμέρους 3–0 ξέφυγαν στο σκορ, αποκτώντας σαφές ψυχολογικό και αγωνιστικό πλεονέκτημα.
Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Ηρακλής διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, βρήκε λύσεις στην επίθεση και διατήρησε τη διαφορά, φτάνοντας στο τελικό 12–6 που αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.
ΝΓΣ Θεσσαλονίκης Ηρακλής 1908: Τσεντσιάδης Β. 4, Κυριάκου Γ. 4, Γκουτζιούρης Σ. 2, Ροντογιάννη Α. 1, Βασιλειάδου Α. 1
Όμιλος Φίλων Θάλασσης: Χατζηδημητρίου Ι. 4, Καραλάζος Α. 1, Βασιλειάδης Α. 1
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–Πανιώνιος ΓΣΣ – ΓΣ Περιστερίου 13–4 ΕΑΚ Κέρκυρας (0–1, 7–0, 4–2, 2–1)
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–ΝΟ Πατρών – ΝΟ Λάρισας 6–7 ΕΑΚ Λάρισας (3–4, 0–2, 2–0, 1–1)
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–ΝΟ Ναυπλίου – ΝΟ Ποσειδών Σαλαμίνος 14–12 ΕΑΚ Καλαμάτας (6–3, 1–6, 4–1, 3–2)
Σε ένα χορταστικό και αμφίρροπο παιχνίδι, ο ΝΟ Ναυπλίου πήρε σημαντική νίκη με 14–12 απέναντι στον ΝΟ Ποσειδών Σαλαμίνος, δείχνοντας χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης.
Η ομάδα του Ναυπλίου μπήκε εντυπωσιακά στο ματς και με επιθετικό πλουραλισμό προηγήθηκε 6–3 στο πρώτο οκτάλεπτο. Η απάντηση του Ποσειδώνα ήταν άμεση, καθώς στο δεύτερο οκτάλεπτο κυριάρχησε πλήρως (1–6), περνώντας μπροστά στο σκορ και αλλάζοντας τη ροή του αγώνα.
Στο τρίτο οκτάλεπτο, όμως, ο ΝΟ Ναυπλίου ανέβασε κατακόρυφα την ένταση στην άμυνα και με επιμέρους 4–1 ανέκτησε το προβάδισμα. Στην τελευταία περίοδο, οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά το ματς, βρήκαν λύσεις στην επίθεση και με 3–2 σφράγισαν τη νίκη με το τελικό 14–12.
ΝΟ Ναυπλίου: Προύντζος Σ. 6, Στεφανόπουλος Β. 2, Σταματόπουλος Γ. 2, Μανώλης Ι. 2, Ταμπουρατζής Π. 1, Τόμπρας Α. 1
ΝΟ Ποσειδών Σαλαμίνος: Αγγελάκης Μ. 4, Κογιάς Ρ. 4, Αγγελάκης Π. 2, Παναγιωτάκης Ι. 2
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–ΟΥΚ Βόλου – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 13–8 ΕΑΚ Λαμίας (3–2, 1–1, 2–4, 7–1)
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–ΠΑΣ Συκεών Ο Φοίβος – ΝΑΟ Κέρκυρας 6–11 ΕΑΚ Κέρκυρας (2–2, 1–5, 0–2, 3–2)
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–ΟΦΥ Κατερίνης – Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης 17–4 ΕΑΚΘ Νεάπολης (5–1, 2–0, 7–0, 3–3)
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–ΝΕ Πατρών – ΠΑΟΚ 11–7 ΕΑΚ Λάρισας (2–1, 4–0, 3–1, 2–5)

