Πόλο: Πρωτάθλημα Παίδων U16: Πρεμιέρα με νίκες ΟΥΚ Βόλου και ΟΦΘ

by Aquafeed 24

Πόλο: Πρωτάθλημα Παίδων U16: Πρεμιέρα με νίκες ΟΥΚ Βόλου και  ΟΦΘ

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α΄ΟΜΙΛΟΣ

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

ΟΥΚ Βόλου- ΓΣ Ηλιούπολης  22-10

Οκτάλεπτα:  5–3, 6–1, 6–2, 5–4

Ο ΟΥΚ Βόλου επικράτησε καθαρά με 22–10 του ΓΣ Ηλιούπολης στο ΕΑΚΘ Νεάπολης, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του ανωτερότητα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Βόλου μπήκε δυναμικά από το πρώτο οκτάλεπτο, έχοντας 5σαφαιρους τους Καψάλη, Τζουβέλη και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, χτίζοντας σταθερά τη διαφορά σε κάθε περίοδο.

Με επιθετική πολυφωνία και ένταση στην άμυνα, ο ΟΥΚ Βόλου έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, ενώ ο ΓΣ Ηλιούπολης προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως στο τελευταίο οκτάλεπτο, χωρίς όμως να αλλάξει την εικόνα του ματς.

ΟΥΚ Βόλου: Φιλίππου Χ. (3), Τίγκας Ι. (1), Γιαννακούρας Ε. (1), Βαλτσιώτης Θ. (1), Τέζας Θ. (1), Τσικρίκτσης Γ. (2), Τζούβελης Α. (5), Ζωγράφος Θ. (2), Σούρλας Α. (1), Καψάλης Α. (5)

ΓΣ Ηλιούπολης: Αλουςλλάρι Α. (1), Σχίζας Ν. (2), Φάτουρος Α. (3), Μεσσήνης Ι. (1), Φάτουρος Β. (2), Παγώνης Ι. (1)

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————

ΟΦ Θάλασσης- ΠΑΣ Συκεών ο Φοίβος 19–15

Οκτάλεπτα:  6–3, 3-5, 5-2, 5–5

Ο ΟΦ Θάλασσης πήρε μια σημαντική νίκη με 19–15 απέναντι στον ΠΑΣ Συκεών ο Φοίβος στο ΕΑΚΘ Νεάπολης, σε αναμέτρηση με υψηλό ρυθμό, επιθετική ποιότητα και αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων.

Η ομάδα του ΟΦ Θάλασσης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα από το πρώτο οκτάλεπτο (6–3), όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα, κλείνοντας το δεύτερο οκτάλεπτο με επιμέρους σκορ 3–5 και μειώνοντας τη διαφορά. Το τρίτο οκτάλεπτο αποδείχθηκε καθοριστικό, με τον ΟΦ Θάλασσης να ανεβάζει ένταση στην άμυνα και να βρίσκει λύσεις στην επίθεση, χτίζοντας νέο προβάδισμα (5–2), το οποίο διατήρησε έως το τέλος.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες συμβάδισαν στο σκορ (5–5), με τον ΟΦ Θάλασσης να διαχειρίζεται σωστά το προβάδισμά του και να φτάνει δίκαια στη νίκη.

Πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν οι Μπάμπας και Πυρετζίδης, που σημείωσαν από πέντε γκολ, δίνοντας επιθετική ώθηση σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Από την πλευρά του ΠΑΣ Συκεών, ξεχώρισαν οι Ξημιτούδης και Μπακαλούδης, που πέτυχαν από έξι τέρματα, κρατώντας την ομάδα τους ανταγωνιστική μέχρι το φινάλε.

Την αναμέτρηση διηύθυναν οι Άγης Καρούλης και Γεώργιος Γεωργιάδης, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, σε ένα παιχνίδι με ένταση αλλά και αθλητικό πνεύμα.

ΟΦ Θάλασσης: Παναγιώτου Ν. (3) | Χατζηστυλιανός Μ. (2) | Ντόβας Γ. (1) | Μπατσιούδης Γ. (1) | Μπάμπας Ι. (5) | Πυρετζίδης Α. (5) | Καδάκης Ι. (2)

ΠΑΣ Συκεών ο Φοίβος: Θανογλου Β. (2) | Ξημιτούδης Ι. (6) | Μπακαλούδης Κ. (6) | Χατζηπολυζής Β. (1)

You may also like