Πόλο Pro mini mix K12: ΝΟ Βουλιαγμένης, ΓΣ Ηλιούπολης, Πανιώνιος, ΑΝΟΓ, Ηλυσιακός, ΝΟ Πατρών, Εθνικός, ΝΟ Χανίων στην τελική φάση

by Aquafeed 24

Πόλο Pro mini mix K12: ΝΟ Βουλιαγμένης, ΓΣ Ηλιούπολης, Πανιώνιος, ΑΝΟΓ, Ηλυσιακός, ΝΟ Πατρών, Εθνικός, ΝΟ Χανίων στην τελική φάση. Αποτελέσματα-σκόρερ

Ολοκληρώθηκε η  Γ΄ Φάσης του Κυπέλλου Ανάπτυξης Προ Μίνι Μικτό Κ12 με τη συμμετοχή 16 ομάδων. Οι ομάδες που προκρίνονται στην τελική φάση είναι: ΝΟ Βουλιαγμένης, ΓΣ Ηλιούπολης, Πανιώνιος, ΑΝΟΓ, Ηλυσιακός, ΝΟ Πατρών, Εθνικός, ΝΟ Χανίων. Η τελική Φάση  θα πραγματοποιηθεί 26-28/6.

1ος Όμιλος

Πόλο: Άνετο πέρασμα της Βουλιαγμένης από τη Χίο με 13-3

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, επικρατώντας με 13-3 του ΝΟ Χίου μετά από κυριαρχική εμφάνιση.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ρουπάκα πήρε από νωρίς το προβάδισμα με 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και σταδιακά ανέβασε τη διαφορά, κλείνοντας το ημίχρονο στο 6-3. Στο δεύτερο μισό η Βουλιαγμένη δεν επέτρεψε κανένα γκολ στους γηπεδούχους, πραγματοποιώντας επιμέρους σκορ 7-0 για να φτάσει άνετα στη νίκη.

Πρώτοι σκόρερ για τον ΝΟΒ ήταν οι Σπηλιόπουλος και Εμμανουηλίδης με 3 γκολ έκαστος, ενώ από δύο τέρματα σημείωσαν οι Σοφιάκης και Κοσσυβάκης. Για τον ΝΟ Χίου, σκόραραν οι Γεωργούλης, Καρέλλας και Κατσαρώνης.

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 0-4, 0-3

ΝΟ Χίου: Γεωργούλης 1, Καρέλλας 1, Κατσαρώνης 1.

ΝΟ Βουλιαγμένης: Σπηλιόπουλος 3, Εμμανουηλίδης 3, Σοφιάκης 2, Κοσσυβάκης 2, Μαρίνος 1, Παπαβασιλείου 1, Σουτ 1.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Πόλο: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο η Βουλιαγμένη, 13-3 την ΠΕΚΕ Βροντάδου

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης χρειάστηκε χρόνο για να βρει ρυθμό, όμως στο δεύτερο μισό κυριάρχησε πλήρως απέναντι στην Π.Ε.Κ.Ε. Βροντάδου και έφτασε στη νίκη με 13-3 στο Ιωνικό Κολυμβητήριο.

Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0), με τις δύο άμυνες να κυριαρχούν. Η ομάδα του Ευάγγελου Ρουπάκα ανέβασε στροφές στη δεύτερη περίοδο και με επιμέρους σκορ 5-1 πήρε σημαντικό προβάδισμα, πριν «καθαρίσει» οριστικά την αναμέτρηση στο τελευταίο οκτάλεπτο με ακόμη 7 γκολ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΝΟΒ ήταν ο Κώστας Σοφιάκης με 7 γκολ, ενώ ο Σουτ πρόσθεσε 4 με απόλυτη ευστοχία από τα πέναλτι. Για την ΠΕΚΕ Βροντάδου, σκόραραν οι Βουλαμανδής, Σαββίδης και Σιδερίδης.

Οκτάλεπτα: 0-0, 1-5, 0-1, 2-7

Π.Ε.Κ.Ε. Βροντάδου: Βουλαμανδής 1, Σαββίδης 1, Σιδερίδης 1.

ΝΟ Βουλιαγμένης: Σοφιάκης 7, Σουτ 4, Σάντα 1, Εμμανουηλίδης 1.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

1 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 3 3 0 0 9 34 9 +25
2 ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 3 2 0 1 6 31 26 +5
3 ΝΟ ΧΙΟΥ 3 1 0 2 3 27 30 -3
4 Π.Ε.Κ.Ε. ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ 3 0 0 3 0 17 44 -27


2ος Όμιλος

ΟΦΥ Κατερίνης – ΟΥΚ Βόλου 16-7: «Καταιγιστικός» Παπαδόπουλος με οκτώ γκολ

Ο ΟΦΥ Κατερίνης πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτησε με 16-7 του ΟΥΚ Βόλου στο ΕΑΚ Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα της Κατερίνης είχε σταθερά τον έλεγχο της αναμέτρησης και με επιθετικό πρωταγωνιστή τον Παπαδόπουλο, που σημείωσε οκτώ γκολ, κατάφερε να «χτίσει» διαφορά από το πρώτο ημίχρονο και να κυριαρχήσει πλήρως στο τρίτο οκτάλεπτο με επιμέρους 6-2.

Σημαντική συμβολή για τους νικητές είχε και ο Ζαγγελίδης με έξι τέρματα, ενώ για τον Βόλο ξεχώρισε ο Ζωγράφος με πέντε γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 6-2, 3-1

ΟΦΥ Κατερίνης: Παπαδόπουλος 8, Ζαγγελίδης 6, Νάτσιαβας 2.

ΟΥΚ Βόλου: Ζωγράφος 5, Γιασαλλάρι 2.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Πόλο: Κυρίαρχος ο Πανιώνιος, ξεπέρασε το εμπόδιο της Γλυφάδας με 13-5 στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ επέβαλε τον ρυθμό του στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και επικράτησε με 13-5 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο Ε.Α.Κ. Νέας Σμύρνης.

Οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως η Γλυφάδα αντέδρασε και μείωσε στο ημίχρονο σε 5-3. Το τρίτο οκτάλεπτο διατήρησε τη διαφορά στα ίδια επίπεδα (7-5), πριν ο Πανιώνιος πραγματοποιήσει εντυπωσιακό φινάλε με επιμέρους σκορ 6-0 στην τελευταία περίοδο για το τελικό 13-5.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν ο Παυλάκης, ο οποίος σημείωσε 7 γκολ, οδηγώντας επιθετικά τον Πανιώνιο. Από τη Γλυφάδα, ο Στραντζιάς πέτυχε 2 τέρματα.

Οκτάλεπτα: 4-1, 1-2, 2-2, 6-0

Πανιώνιος ΓΣΣ: Παυλάκης 7, Γκογκόνης 2, Ζακεστίδης Ε. 2, Γιανούς 1, Φουντούκας 1.

ΑΝΟ Γλυφάδας: Στραντζιάς 2, Βατικιώτης 1, Αλεξιάδης 1, Ζωγόπουλος 1.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Πόλο: Νίκη με πρωταγωνιστές Βατικιώτη και Ζωγόπουλο για τη Γλυφάδα, 15-11 τον ΟΦΥ Κατερίνης

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας επικράτησε με 15-11 του ΟΦΥ Κατερίνης στο Ε.Α.Κ. Νέας Σμύρνης, σε ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και πολλές επιθετικές λύσεις και από τις δύο ομάδες.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ισορροπημένα, με τη Γλυφάδα να κλείνει το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά με 5-4. Ο ΟΦΥ παρέμεινε κοντά στο σκορ μέχρι και το τέλος της τρίτης περιόδου (11-9), όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν λύσεις στο τελευταίο οκτάλεπτο και «κλείδωσαν» τη νίκη με επιμέρους σκορ 4-2.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τη Γλυφάδα ήταν οι Βατικιώτης και Ζωγόπουλος που σημείωσαν από 6 γκολ, οδηγώντας επιθετικά την ομάδα τους. Από πλευράς ΟΦΥ Κατερίνης, εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παπαδόπουλος με 8 γκολ.

Οκτάλεπτα: 4-5, 2-2, 3-4, 2-4

ΟΦΥ Κατερίνης: Παπαδόπουλος 8, Ζαγγελίδης 2, Νατσιάβας 1.

ΑΝΟ Γλυφάδας: Βατικιώτης 6, Ζωγόπουλος 6, Κωνσταντινίδης 1, Σιάμος 1, Δημητρούλης 1.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Πόλο: Επιβλητικός ο Πανιώνιος απέναντι στον ΟΥΚ Βόλου, 14-8 στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ συνέχισε τις δυνατές εμφανίσεις του, επικρατώντας με 14-8 του ΟΥΚ Βόλου στο Ε.Α.Κ. Νέας Σμύρνης, έχοντας εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Οι «κυανέρυθροι» πήραν από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, κλείνοντας το πρώτο οκτάλεπτο στο 5-3, ενώ με εντυπωσιακή δεύτερη περίοδο και επιμέρους σκορ 6-1 ξέφυγαν με 11-4 στο ημίχρονο. Ο ΟΥΚ Βόλου προσπάθησε να αντιδράσει στην τρίτη περίοδο, όπου κράτησε τον Πανιώνιο χωρίς γκολ και μείωσε σε 11-6, όμως οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα μέχρι το τελικό 14-8.

Κορυφαίος για τον Πανιώνιο ήταν ο Παυλάκης με 5 γκολ, ενώ σημαντική συμβολή είχαν και οι Ζακεστίδης Ε. με 3 και Γκογκόνης με 2. Για τον ΟΥΚ Βόλου, ο Ζωγράφος πέτυχε 5 τέρματα.

Οκτάλεπτα: 5-3, 6-1, 0-2, 3-2

Πανιώνιος ΓΣΣ: Παυλάκης 5, Ζακεστίδης Ε. 3, Γκογκόνης 2, Γκουβράς 2, Γιανούς 1, Λιώνη 1.

ΟΥΚ Βόλου: Ζωγράφος 5, Κυριαζής 1, Γιασαλλάρι Λ. 1, Γιασαλλάρι Λ. 1.

1 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ 3 3 0 0 9 47 24 +23
2 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 3 2 0 1 6 35 30 +5
3 ΟΦΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3 1 0 2 3 38 42 -4
4 ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 3 0 0 3 0 21 45 -24

3ος Όμιλος

Πόλο: Επιβλητικός Ηλυσιακός, λύγισε τον ΝΟ Λάρισας με 13-3

Ο Ηλυσιακός κυριάρχησε απέναντι στον ΝΟ Λάρισας και έφτασε σε άνετη νίκη με 13-3 στο κολυμβητήριο του Γέρακα, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό της αναμέτρησης.

Η ομάδα των Ιλισίων πήρε από νωρίς προβάδισμα με 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και με επιμέρους σκορ 4-0 στη δεύτερη περίοδο ξέφυγε με 6-1 στο ημίχρονο. Ο ΝΟ Λάρισας προσπάθησε να παραμείνει ανταγωνιστικός στο τρίτο οκτάλεπτο, όμως ο Ηλυσιακός έκλεισε δυνατά το παιχνίδι με 6 γκολ στην τελευταία περίοδο για το τελικό 13-3.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπούντι με 4 γκολ, ενώ ο Λωρίδας πρόσθεσε 3. Για τον ΝΟ Λάρισας, ο Μακρυγιάννης σημείωσε 2 τέρματα.

Οκτάλεπτα: 2-1, 4-0, 1-1, 6-1

Ηλυσιακός ΑΟ: Μπούντι 4, Λωρίδας 3, Ρουφάνη 2, Μόσχος 1, Σιγούρας 1, Λοΐζος 1, Μεταξάς 1.

ΝΟ Λάρισας: Μακρυγιάννης 2, Βίτκος 1.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Πόλο: Νίκη θρίλερ για τον ΝΟ Πατρών, λύγισε τον Νηρέα Γέρακα με 5-4

Σε ένα σκληρό και κλειστό παιχνίδι με μεγάλη ένταση και δυνατές άμυνες, ο ΝΟ Πατρών πέρασε νικηφόρα από τον Γέρακα επικρατώντας του Νηρέα με 5-4.

Η αναμέτρηση είχε χαμηλό σκορ από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο πρώτο οκτάλεπτο (1-1). Οι Πατρινοί πήραν μικρό προβάδισμα στο δεύτερο οκτάλεπτο και το διατήρησαν μέχρι το τέλος, παρά την πίεση των γηπεδούχων.

Ο Ρουμελιώτης με 2 γκολ ξεχώρισε επιθετικά για τον ΝΟ Πατρών, ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Καραπάνος Ε., Δημητρόπουλος και Κανελλόπουλος. Για τον Νηρέα Γέρακα, ο Ασλάνης πέτυχε 2 γκολ.

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 1-1, 1-1

Νηρέας Γέρακα: Ασλάνης 2, Τιμπλαλέξης 1, Μπερέρης 1.

ΝΟ Πατρών: Ρουμελιώτης 2, Καραπάνος Ε. 1, Δημητρόπουλος 1, Κανελλόπουλος 1.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

1 ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 3 3 0 0 9 26 13 +13
2 ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 3 2 0 1 6 21 16 +5
3 ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 3 0 1 2 1 17 20 -3
4 ΝΟ ΛΑΡΙΣΗΣ 3 0 1 2 1 17 32 -15

4ος Όμιλος

Πόλο: Καταιγιστικός ο Εθνικός, 25-4 τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά

Ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ε.Α.Κ. Πειραιά και επικράτησε με 25-4 του ΠΑΟΚ, κυριαρχώντας απόλυτα από το πρώτο οκτάλεπτο.

Η ομάδα της Κέλλυς Μπίσμπα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε 7-1 στην πρώτη περίοδο και συνέχισε με ακόμη πιο εκρηκτικό ρυθμό στο δεύτερο οκτάλεπτο, όπου πέτυχε 10 γκολ και έκλεισε το ημίχρονο στο 17-3. Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Εθνικός κράτησε τον ΠΑΟΚ χωρίς γκολ, ανεβάζοντας τη διαφορά στο 23-3, πριν το τελικό 25-4.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Κρινόπουλος με 6 γκολ, ενώ ακολούθησαν ο Κουλούρης με 5 και ο Κουντουδιός με 4. Για τον ΠΑΟΚ, ο Μπουρλίβας σημείωσε 2 τέρματα.

Οκτάλεπτα: 7-1, 10-2, 6-0, 2-1

Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ.: Κρινόπουλος 6, Κουλούρης 5, Κουντουδιός 4, Τσεβλίκος Δ. 3, Χατζηαλέξης 2, Νικολαΐδης 2, Τσεβλίκος Κ. 1, Κύρου 1, Γυφτοχρήστος 1.

ΠΑΟΚ: Μπουρλίβας 2, Μπρατάνης 1, Ακριτίδου Δ. 1.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Πόλο: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΝΟ Χανίων και «καθάρισε» τη ΝΕ Πατρών με 18-8

Ο ΝΟ Χανίων ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και επικράτησε με άνεση της ΝΕ Πατρών με 18-8 στο Ε.Α.Κ. Πειραιά.

Η ομάδα του Ευάγγελου Βλαζάκη βρέθηκε πίσω στο τέλος της πρώτης περιόδου με 2-3, όμως ισορρόπησε άμεσα το παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα στο ημίχρονο με 6-5. Στο τρίτο οκτάλεπτο οι Χανιώτες κυριάρχησαν απόλυτα, πραγματοποιώντας επιμέρους σκορ 7-0 που ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση, πριν διαμορφωθεί το τελικό 18-8.

Πρώτος σκόρερ για τον ΝΟ Χανίων ήταν ο Πονηρίδης με 5 γκολ, ενώ ακολούθησε ο Δασκαλάκης Α. με 4 και ο Κατάκης με 3. Από τη ΝΕ Πατρών, ο Γιαουπάι σημείωσε 3 τέρματα.

Οκτάλεπτα: 2-3, 4-2, 7-0, 5-3

ΝΟ Χανίων: Πονηρίδης 5, Δασκαλάκης Α. 4, Κατάκης 3, Κουρατόρας 2, Γαλάνης 2, Σταμπολάκης 2.

ΝΕ Πατρών: Γιαουπάι 3, Τσίγκας 2, Κανά Ε. 2, Δατσέρης 1.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Πόλο: Απόλυτη κυριαρχία του Εθνικού απέναντι στα Χανιά με 16-6

Ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. ήταν καταιγιστικός απέναντι στον ΝΟ Χανίων και έφτασε σε ευρεία νίκη με 16-6 στο Ε.Α.Κ. Πειραιά, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Η ομάδα της Καλλιόπης Μπίσμπα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε 5-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ με εξαιρετική άμυνα και επιμέρους σκορ 5-0 στη δεύτερη περίοδο εκτόξευσε τη διαφορά στο 10-2 στο ημίχρονο. Παρά την προσπάθεια των Χανίων να αντιδράσουν στην τρίτη περίοδο, ο Εθνικός διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το τελικό 16-6.

Κορυφαίοι για τον Εθνικό ήταν οι Κουντουδιός με 5 γκολ και Κρινόπουλος με 4, ενώ σημαντική συνεισφορά είχαν οι Νικολαΐδης και Γυφτοχρήστος με 2 τέρματα έκαστος. Για τον ΝΟ Χανίων, ο Κουρατόρας σημείωσε 3 γκολ.

Οκτάλεπτα: 2-5, 0-5, 3-4, 1-2

ΝΟ Χανίων: Κουρατόρας 3, Γαλάνης 2, Χριστοδουλάκης 1.

Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ.: Κουντουδιός 5, Κρινόπουλος 4, Νικολαΐδης 2, Γυφτοχρήστος 2, Χατζηαλέξης 1, Κουλούρης 1, Μαχαλιώτης 1.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Πόλο: Επιθετικό ρεσιτάλ της ΝΕ Πατρών απέναντι στον ΠΑΟΚ, 23-16 στον Πειραιά

Η ΝΕ Πατρών κυριάρχησε επιθετικά απέναντι στον ΠΑΟΚ και έφτασε σε εντυπωσιακή νίκη με 23-16 στο Ε.Α.Κ. Πειραιά, σε ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και πολλά γκολ.

Η ομάδα του Αθανασίου Κοντάκου πήρε από νωρίς το προβάδισμα και με εκρηκτική δεύτερη περίοδο, όπου σημείωσε 10 γκολ, ξέφυγε με 15-6 στο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι στο δεύτερο μισό, πετυχαίνοντας 10 γκολ στα δύο τελευταία οκτάλεπτα, όμως η διαφορά είχε ήδη πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη ΝΕ Πατρών ήταν ο Ευαγγελάτος με 5 γκολ, ενώ ακολούθησε ο Γιαουπάι με 4. Από πλευράς ΠΑΟΚ, ο Μπουρλίβας πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση σημειώνοντας 12 γκολ.

Οκτάλεπτα: 3-5, 3-10, 6-5, 4-3

ΠΑΟΚ: Μπουρλίβας 12, Καδάκη 2, Λαμπριανίδης 1, Ακριτίδου 1.

ΝΕ Πατρών: Ευαγγελάτος 5, Γιαουπάι 4, Τσίγκας 3, Κανά Ε. 3, Δελάκη Μανέτα 3, Αλεξοπούλου 2, Κουτσούκος 1, Μητροπούλου 1, Δατσέρης 1.

1 ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. 3 3 0 0 9 62 16 +46
2 ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 3 2 0 1 6 49 28 +21
3 ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 3 1 0 2 3 37 55 -18
4 ΠΑΟΚ 3 0 0 3 0 24 73 -49
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

You may also like