Πόλο: Πρεμιέρα με Ολλανδία – Ευτυχία Καραγιάννη: «Να πετύχουμε άλλη μια διάκριση»!

by Aquafeed 24

Με πρώτη αντίπαλο την Ολλανδία, ξεκινάει αύριο (8/9) τους αγώνες της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην πόλη Κοϊμπρα της Πορτογαλίας η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων γυναικών (Κ20).

Η Ελλάδα μετέχει στον Α’ ΟΜΙΛΟ με αντιπάλους την Βραζιλία (9/9) και την Ισπανία (10/9).

Οι άλλοι όμιλοι:

Β’: ΗΠΑ, Ιταλία, Ισραήλ, Ουγγαρία

Γ’: Νότια Αφρική, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία

Δ’: Γαλλία, Καναδάς, Χιλή

Ε’: Κροατία, Ιαπωνία

ΣΤ’: Αυστραλία, Ινδονησία, Καζακστάν.

Η Ομοσπονδιακή τεχνικός Ευτυχία Καραγιάννη έχει στην αποστολή τις εξής 15 πολίστριες: Φοίβη Αγγελίδη, Νεφέλη Χρυσούλα Χαλδαίου, Τίνα Καϊάφα, Αλεξάνδρα Καλαϊτζή, Ευτυχία Κωνσταντοπούλου, Αριάδνη Καραμπέτσου, Ντένια Κουρέτα, Λύδια Μαυρωτά, Θωμαϊς Μουστακαρία, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Φωτεινή Τριχά, Ευδοκία Τσιμάρα, Σοφία Τορνάρου, Δέσποινα Ανδρεάδη.

Μαζί τους ο συνεργάτης της ομοσπονδιακής προπονήτριας Τάσος Πιρπιρής και ο φυσικοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου.

Στην Κοϊμπρα βρίσκονται επίσης η έφορος των Εθνικών ομάδων γυναικείας υδατοσφαίρισης και μέλος του Δ. Σ της ΚΟΕ, Εύη Μωραϊτίδου, η διεθνής διαιτητής Μαρία Δασκαλοπούλου ενώ τους αγώνες θα παρακολουθήσει και η Ομοσπονδιακή τεχνικός της Εθνικής ομάδας γυναικών, Αλεξία Καμμένου.

Προηγήθηκε η συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας σε εξαεθνές τουρνουά στη Βουδαπέστη και η κοινή προετοιμασία με την Ουγγαρία. Η Ευτυχία Καραγιάννη δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Η προετοιμασία μας ήταν μεγάλη, κύλησε ομαλά και σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια όλων των κοριτσιών. Πηγαίνουμε σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα γνωρίζοντας πως έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Πήραμε μέρος σε ένα εξαιρετικό τουρνουά στην Ουγγαρία από το οποίο βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να πετύχουμε άλλη μια διάκριση για το άθλημα και τη χώρα μας».

ΠΗΓΗ: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA