379
Πόλο: Ορέστης Σαλάχας: “Η πρώτη ήττα φέτος, κίνητρο για δυνατή επιστροφή”

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Εθνικός Πειραιά, καθώς ηττήθηκε με 13-7 από τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Water Polo League Women.
Οι «κυανόλευκες» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν 3-0 και 3-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε το δεύτερο οκτάλεπτο, όπου πέτυχε ένα επιμέρους 6-1, και γύρισε πλήρως την αναμέτρηση. Παρά την προσπάθεια του Εθνικού να επιστρέψει μειώνοντας σε 8-6, οι γηπεδούχες κράτησαν τον έλεγχο και έφτασαν τελικά στη νίκη.
Η φετινή πορεία παραμένει εξαιρετική, με τον Εθνικό να παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να κοιτάζει ήδη την επόμενη αναμέτρηση με πίστη και αποφασιστικότητα.
Για την ήττα μίλησε ο προπονητής της ομάδς Ορέστης Σαλάχας και δήλωσε:
“Η πρώτη ήττα της χρονιάς λειτουργεί ως κίνητρο για επιστροφή πιο δυνατή, με το βλέμμα στραμμένο στις ευρωπαϊκές και εγχώριες υποχρεώσεις. για τον σημερινό αγώνα, ετά το 3-0 που προηγηθήκαμε δεν ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι. Προχωράμε.”

