Πόλο: Ντένια Κουρέτα «Προσπαθούμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στην επίθεση για την συνέχεια»

by Aquafeed 24

Πόλο: Ντένια Κουρέτα «Προσπαθούμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στην επίθεση για την συνέχεια»

Μετά τη «μάχη» με την Ούιπεστ στην Βουδαπέστη, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επέστρεψε νικηφόρα στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Την Τρίτη (24/2) το μεσημέρι, οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν εύκολα με 21-8 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για το ματς της 15ης αγωνιστικής της Α1 και έκαναν το «15 στα 15» στο πρωτάθλημα.

Στη σεζόν 2025-26, σε όλες τις διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, τα κορίτσια του Θρύλου μετρούν 21 νίκες σε 22 ματς.

Μετα τον αγώνα η διεθνής Πατρινή πολίστρια του Ολυμπιακού, Ντένια Κουρέτα δήλωσε: «Προσπαθούμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στην επίθεση»

Αναλυτικά η Ντένια τόνισε: «Θέλαμε να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην άμυνα, γιατί στην Ουγγαρία δεχθήκαμε αρκετά γκολ. Οπότε, θέλαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα.

Είμαστε σε μια περίοδο προσαρμογής με τον καινούργιο μας προπονητή, προσπαθούμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στην επίθεση.

Και αυτό κάναμε και σήμερα. Είμαστε ευχαριστημένες με τη σημερινή μας εμφάνιση και στόχος μας στο επόμενο παιχνίδι είναι, να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τα λάθη μας, να βελτιώσουμε κι άλλο το παιχνίδι μας αμυντικά και επιθετικά».

You may also like