Πόλο ΝΟ Πατρών: Σε προχωρημένες επαφές με Σακαλή για τον πάγκο της γυναικείας ομάδας

by Aquafeed 24

Πόλο ΝΟ Πατρών: Σε προχωρημένες επαφές με Σακαλή για τον πάγκο της γυναικείας ομάδας

ΝΟΠ: Σε προχωρημένες επαφές με Σακαλή για τον πάγκο της γυναικείας ομάδας

Η αποχώρηση του Κανελλόπουλου για την ανδρική ομάδα του ΝΟΠ έχει δημιουργήσει κενό στον πάγκο της γυναικείας ομάδας, το οποίο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να καλυφθεί σύντομα.

Όπως αναφέρει η «ΠτΔ», η διοίκηση του συλλόγου, σε συνεργασία με τον γενικό αρχηγό του τμήματος, Θανάση Αναστασίου, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για την επιλογή του νέου προπονητή.

Ένα από τα πρόσωπα με τα οποία έχουν γίνει συζητήσεις είναι ο Κώστας Σακαλής. Πρόκειται για έναν τεχνικό που γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στον ΝΟΠ, ενώ διαθέτει σημαντική εμπειρία στον χώρο της υδατοσφαίρισης. Εφόσον υπάρξει συμφωνία, θα πρόκειται για επιστροφή του Σακαλή στην ομάδα της Πάτρας.

Οι δύο πλευρές φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξει οριστική συμφωνία, ώστε να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα της τεχνικής ηγεσίας της γυναικείας ομάδας.

Παράλληλα, η διοίκηση του ΝΟΠ επιθυμεί να ενισχύσει συνολικά τη λειτουργία του γυναικείου τμήματος, αλλά και γενικότερα των τμημάτων υδατοσφαίρισης. Προς αυτή την κατεύθυνση, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον έμπειρο παράγοντα Χρήστο Αργυρόπουλο, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του μάνατζερ όλων των τμημάτων πόλο.

Ο Αργυρόπουλος είχε διατελέσει πρόπερσι βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα της ΝΕΠ, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν είχε ενεργό ρόλο λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στον ΝΟΠ φαίνεται πως κινούνται πλέον σε δύο επίπεδα: αφενός για την κάλυψη του κενού στον πάγκο της γυναικείας ομάδας και αφετέρου για την καλύτερη οργανωτική δομή του τμήματος, με στόχο την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

You may also like