Πόλο: Νίκος Κωνσταντέλιας: «Θα πάμε στην Κατερίνη για τη νίκη»

by Aquafeed 24

Πόλο: Νίκος Κωνσταντέλιας: «Θα πάμε στην Κατερίνη για τη νίκη»

Με ανεβασμένη ψυχολογία και ξεκάθαρο στόχο το «διπλό» ταξιδεύει στην Κατερίνη η ομάδα πόλο του ΟΕΑ/ΝΑΒ, για τη δεύτερη αγωνιστική του 7ου ομίλου της Εθνικής κατηγορίας. Οι Βολιώτες αντιμετωπίζουν την Κυριακή (8/2, 14:30) τον ΟΦΥ Κατερίνης, στο κολυμβητήριο της πόλης.

Η αυλαία του ομίλου άνοιξε ιδανικά για τον ΟΕΑ/ΝΑΒ, ο οποίος την περασμένη Κυριακή (1/2) πέρασε νικηφόρα από τα Ιωάννινα, επικρατώντας με 18-11 του Πύρρος Ιωαννίνων. Στόχος τώρα είναι η συνέχεια στις επιτυχίες και η εδραίωση από νωρίς στην κορυφή του γκρουπ.

Λόγω του «μπερδεμένου» προγράμματος της Εθνικής κατηγορίας, μέσα στο ίδιο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν δύο αγώνες στην Κατερίνη: το Σάββατο (7/2, 15:30) ο ΟΦΥΚ υποδέχεται την ΑΚΑ Καρδίτσας, ενώ την Κυριακή (8/2, 14:30) φιλοξενεί τον ΟΕΑ/ΝΑΒ.

Παρά τον χαρακτηρισμό του φαβορί, οι Βολιώτες δεν υποτιμούν τον αντίπαλο. Ο προπονητής τους, Νίκος Κωνσταντέλιας, μιλώντας στο Magnesiasports, τόνισε:

«Σίγουρα θα πάμε στην Κατερίνη για τη νίκη, όπως θα κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Όμως, για να τα καταφέρουμε, πρέπει να δείξουμε τη δέουσα προσοχή, χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης του αντιπάλου. Με σοβαρότητα και πειθαρχία θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Αγωνιστικά, ο Δημήτρης Μπουκουράκης θα απουσιάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας βρίσκονται οι: Ρωμανίδης, Κουκορίνης, Μ. Καραΐσκος, Κούτνας, Κατσώνης, Κ. Καραΐσκος, Καραγρηγορίου, Μυλωνάς, Λεμονής, Μαλαθούνης, Σουγγάρης, Ραΐδης, Κοζανίτης, Μαρτζούχος, Βαρβέρης, Πάκος, Μακρής, Ζησόπουλος.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι διαιτητές Νίκος Παπαδάκης και Γιώργος Τσότρας, με γραμματεία τους Φλώρα Καμπουρίδου, Ανδρέα Μωραΐτη και Ιφιγένεια Νάνου.

Πηγή: Γιώργος Πέγιος

You may also like