Πόλο Φρόσω Μπερίκου: “Θα διεκδικήσουμε οτι καλύτερο σε Ελλάδα και Ευρώπη”

by Aquafeed 24

Πόλο Φρόσω Μπερίκου: “Θα διεκδικήσουμε οτι καλύτερο σε Ελλάδα και Ευρώπη”

Τον δικό της απολογισμό για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος έκανε, μέσω του acpaok.gr, η φουνταριστός της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Φρόσω Μπερίκου. Παράλληλα, μίλησε για τις σκέψεις της ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν και του νέου έτους, στέλνοντας και το δικό της μήνυμα στους φίλους του Δικεφάλου.

– Ο απολογισμός σου για το πρώτο μισό της σεζόν…

«Ο απολογισμός για το πρώτο μισό της σεζόν είναι σίγουρα θετικός. Υπήρξαν παιχνίδια στην αρχική φάση όπου το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, όμως αυτές οι στιγμές μας έφεραν πιο κοντά και μας έδωσαν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Μας βοήθησαν να δουλέψουμε σκληρά, να μάθουμε από τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε πιο δυνατές, κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια.
Ήταν ένα διάστημα με έντονους ρυθμούς και υψηλές απαιτήσεις, μέσα στο οποίο δείξαμε χαρακτήρα, συνοχή και διάθεση εξέλιξης.»

– Οι σκέψεις σου για το δεύτερο μισό και τι περιμένεις;

«Για το δεύτερο μισό της σεζόν, οι σκέψεις μου είναι ξεκάθαρες. Θα συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση και ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Ξέρουμε ότι οι απαιτήσεις αυξάνονται, όμως έχουμε τις δυνατότητες και την ποιότητα να ανταποκριθούμε. Προσδοκώ βελτίωση σε κάθε επίπεδο, περισσότερη σταθερότητα και, φυσικά, να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί μέχρι το τέλος, τόσο στο Ελληνικό όσο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.»

– Ένα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Θα ήθελα να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Η στήριξη και η ενέργεια που μας δίνει αποτελούν τεράστιο κίνητρο για την ομάδα μας. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, με υγεία και αγάπη».

You may also like