Πόλο, Champions League Ανδρών: «Πλήρωσε» τα λάθη του ο Ολυμπιακός στην Βαρκελώνη!

Δεν τα κατάφεραν οι Νταμπλούχοι Ελλάδας στην Ισπανία!

by Κώστας Παππάς

Την δεύτερη ήττα του στην προημιτελική φάση του Champions League Ανδρών γνώρισε στην Ισπανία ο Ολυμπιακός, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ισχυρής Μπαρτσελονέτα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου.

Μεγάλη ζημιά στους «ερυθρόλευκους» έκανε ο τρομερός Vince Vigvari που πέτυχε επτά τέρματα, ενώ από την ελληνική ομάδα ξεχώρισε ο Τάκης Δήμου που βρήκε πέντε φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Την επόμενη αγωνιστική (4η), η ομάδα του Έλβις Φάτοβιτς θα αντιμετωπίσει σε ματς «τελικό» στο Παπαστράτειο την Νόβι Μπέογκραντ (22/4), ενώ από την άλλη μεριά, η Μπαρτσελονέτα θα υποδεχθεί την Μπρέσια.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20-13

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 6-4, 5-3, 5-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΒΙΣ ΦΑΤΟΒΙΤΣ): Ζερδεβάς, Τζωρτζάτος, Άνγκιαλ 1, Γκίλλας, Λυκούδης, Φουντούλης 3, Γκούβης, Ζάλανκι 1, Δήμου 5, Αλαφραγκής, Κάκαρης, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 1, Πούρος 1.

Μπαρτσελονέτα: Αγκίρε, Μουνιαρίθ 4, Κασαμπέγια, Βαλς 1, Σαναχούγια 3, Ετσενίκε, Χ. Μπούστος, Μπούριαν 1, Ταχουλ 2, Βίγκβαρι 7, Μπιέλ 1, Α. Μπούστος 1, Ντέλμας, Γκομίλα.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 6-4, 5-3, 4-2

Η βαθμολογία του Α’ Ομίλου 

  1. Μπαρτσελονέτα 9
  2. Νόβι Μπέογκραντ 3
  3. Ολυμπιακός 3
  4. Μπρέσια 3

Τα αποτελέσματα: 

  • Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 20-13
  • Μπρέσια – Νόβι Μπέογκραντ 12-11

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

  • 22/04 21:30 Ολυμπιακός – Νόβι Μπέογκραντ
  • 22/04 21:30 Μπαρτσελονέτα – Μπρέσια

You may also like