Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΝΟ Χανίων συνεχίζεται, όμως παράλληλα με αυτό, η ομάδα της Κρήτης «τρέχει» και τις ανανεώσεις και στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε την παραμονή της Ελένης Πάτερου στο ρόστερ και για την σεζόν 2025-2026. Η έμπειρη περιφερειακός αγωνίστηκε πέρυσι υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κατσουλάκη και την νέα χρονιά αναμένεται να είναι πολύ σημαντικό «όπλο» στην φαρέτρα του Γιώργου Λειψάκη τόσο σε Ελλάδα όσο φυσικά και στην Ευρώπη.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ: «Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει ότι στην ομάδα μας για την επόμενη περίοδο θα συνεχίσει να βρίσκεται η Ελένη Πάτερου.
Η έμπειρη παίκτρια προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες την περασμένη χρονιά και θα έχει την ευκαιρία να παραμείνει μαζί μας και την επόμενη.
Στις δηλώσεις της για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ναυτικό Ομιλο, η Πάτερου τονίζει τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω και τη νέα σεζόν να αγωνίζομαι στον ΝΟ Χανίων. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά και να δώσουμε όλοι μαζί τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».
Ευχόμαστε στην Ελένη τη νέα χρονιά υγεία και επιτυχίες!»