Πόλο, Α1 ανδρών: Εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και πήρε μια τεράστια νίκη κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης ο ΠΑΟΚ!

by Κώστας Παππάς

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση για τέσσερα οκτάλεπτα, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με 10-8 κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών. Στα του παιχνιδιού, στο πρώτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν κοντά, κλείνοντας την περίοδο στο 4-3 ενώ στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΝΟ Βουλιαγμένης ισορρόπησε την κατάσταση και με όπλο την άμυνα πήγε στην ανάπαυλα στο 6-6. Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν πρώτοι γκολ, 7-6, αυξάνοντας το προβάδισμα τους, 8-6. Στο τελευταίο λεπτό, οι παίκτες του Δικεφάλου συνέχισαν να έχουν εξαιρετικές αμυντικές ενέργειες, ενώ παράλληλα βρήκαν και γκολ, 9-6. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 9-7, σκορ τελικό για το οκτάλεπτο. Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα, θέλοντας να περιορίσει τις επιθετικές ενέργειες του αντιπάλου του. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα το σκορ δεν άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να παίρνει μία μεγάλη νίκη με 10-8.

ΠΑΟΚ Domus Ergo – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-8

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-3, 3-1, 1-1.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θ. Χατηζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος 1, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Χρυσοσπάθης 3, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 1, Μύριλλος 1, Ντέλιτς 4, Προσινικλής Π., Κόουπμαν, Μανθογιάννης, Σιορδίλης, Καρατζάς, Πριμηκύριος.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Β. Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Καραγιάννης, Τόττης, Καλογερόπουλοε 3, Αλμύρας, Ούμποβιτς 2, Χατζής 1, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης, Μπελέσης, Σπάχιτς, Γιαννάτος 1, Λεβάντης Χρ., Λεβάντης Κ., Πατσιλινάκος.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA