Πόλαρ Μπέαρς: Τεχνικός διευθυντής και προπονητής της γυναικείας ομάδας ο Πέτρος Δουδέσης!

by Aquafeed 24

Τεχνικός διευθυντής ακαδημιών, Τεχνικός διευθυντής του Regional Center και προπονητής της γυναικείας ομάδας της Πόλαρ Μπέαρς ο Πέτρος Δουδέσης!

Όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή, ο Έλληνας τεχνικός αλλάζει αθλητική στέγη, αλλά και χώρα, καθώς αναλαμβάνει με αυξημένες αρμοδιότητες ρόλο στην ολλανδική ομάδα Πόλαρ Μπέαρς. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Πέτρος Δουδέσης είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου του Εθνικού Πειραιά, όμως την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην Ολλανδία για να παράξει έργο και να βοηθήσει την ολλανδική ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Για την Πόλαρ Μπέαρς, η θέση του τεχνικού διευθυντή δημιουργείται τώρα, καθώς κρίθηκε απαραίτητη από τους διοικούντες και στον ολλανδικό σύλλογο πιστεύουν ότι ο Έλληνας προπονητής είναι ο κατάλληλος για να τους οδηγήσει στο μέλλον και να χαράξει τη στρατηγική του κλαμπ.

Η Ολλανδία και η Μπόλαρ Μπέαρς δεν είναι ένα άγνωστο μέρος για την οικογένεια Δουδέση, καθώς ο Ευάγγελος Δουδέσης πήγε στην ομάδα ως αθλητής το 2015 και έγινε ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητήες στην Ολλανδία, αλλά και παγκοσμίως. Ο ίδιος ο Πέτρος Δουδέσης δήλωσε ότι είναι τιμή του που γίνεται μέλος της Πόλαρ Μπέαρς και πηγαίνει στην Ολλανδία με πολλά όνειρα, όρεξη και φιλοδοξίες.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA