Ποιοτική η προετοιμασία της Εθνικής Νέων Ανδρών στο Κραγκούγιεβατς

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας 23 Αυγούστου από το Κραγκούγιεβατς της Σερβίας η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών όπου πραγματοποίησε κοινό καμπ με τους Σέρβους και έδωσε φιλικά παιχνίδια με τους Σέρβους και τους Γερμανούς στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πράγας (28/8-5/9).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάκης Βολτυράκης είχε επιλέξει 16 πολίστες για τη συγκεκριμένη αποστολή. Ήταν οι: Γιάννης Κεχαλάρης, Κωνσταντίνος Μόκκας, Στάθης Καλογερόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Δημήτρης Παναγιώτης Σγουρίδης, Φίλιππος Κουγιούνης, Αναστάσης Μυρίλος, Άδωνις Βλάσσης, Άγγελος Γωνιωτάκης, Μανώλης Ανδρεάδης, Σταμάτης Κουτρουλάκης, Αλέξανδρος Παππάς, Βαγγέλης Πούρος, Αλέξανδρος Ηλιόπουλος, Νίκος Γκίλλας, Δημόκριτος Ζουρίδης.

Την ομάδα συνόδευσαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάκης Βολτυράκης, ο συνεργάτης του Μάριος Κάσδαγλης και ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος.

Δείτε την κλήρωση της Εθνικής μας στο Παγκόσμιο ΕΔΩ.

Αναφερόμενοι στο αποτέλεσμα της προπαρασκευής οι δυο προπονητές υποστήριξαν στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΕ:

Μάκης Βολτυράκης : «Κάναμε μια καλή προετοιμασία, μπήκαμε σε αγωνιστικό ρυθμό και είδαμε το επίπεδο της ομάδας μας παίζοντας δυνατά φιλικά με την ομάδα της Σερβίας και την Εθνική ομάδα της Γερμανίας».

Μάριος Κάσδαγλης: «Είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πολύ στο κομμάτι της τακτικής στο παιχνίδι μας και να βρεθούν αγωνιστικά τα παιδιά μεταξύ τους όσο το δυνατόν καλύτερα. Ήταν μια πολύ σημαντική προετοιμασία που θα μας βοηθήσει για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα αγωνιστούμε την άλλη εβδομάδα».

 

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA