Πλώρη για το 64ο και μια οικογένεια το κολυμβητικό τμήμα του Ολυμπιακού!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Παραμένει ολοζώντανο και συνεχίζει χωρίς καμία απώλεια – αλλά αντίθετα στηρίζεται και ενισχύεται, παρά την οικονομική ύφεση- το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού, με φόντο την κατάκτηση του 64ου Πρωταθλήματος! 

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μετά τη γενική συνέλευση των μελών του, στις αρχές του μήνα, ότι στο πλαίσιο των περικοπών λόγω της αστάθειας από την οικονομική κρίση, κάποια τμήματα ατομικών αθλημάτων του συλλόγου δεν θα κάνουν πρωταθλητισμό, είχαν φέρει ανησυχία και στο κολυμβητικό τμήμα.

Σε συνάντηση που είχαν, όμως, την περασμένη εβδομάδα οι προπονητές και αθλητές/τριες της κολύμβησης του πρωταθλητή Ολυμπιακού με τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και τα μέλη του ΔΣ του ερασιτέχνη, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι το τμήμα θα συνεχίζει να λειτουργεί αλώβητο και απερίσπαστο ώστε να φέρει νέες διακρίσεις και να διεκδικήσει το 64ο πρωτάθλημα στην ιστορία του!

Με τις προκλήσεις στα τμήματα των ερασιτεχνικών συλλόγων να… πληθαίνουν φέτος, λόγω της γενικότερης οικονομικής και ενεργειακής κρίσης, ο Ολυμπιακός επέλεξε να παραμείνει δυνατός -όσον αφορά την ομάδα της κολύμβησης-, τόσο στις υποδομές όσο και στην αγωνιστική. Μετά τη συγκεκριμένη καταλυτική συνάντηση με τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες των «ερυθρόλευκων», η διοίκηση του Ερασιτέχνη είναι αποφασισμένη να στηρίξει το τμήμα, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αναδύονται και στοχεύει για ακόμη έναν χρόνο στην κορυφή των εγχώριων διοργανώσεων, σε όλες τις κατηγορίες.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει και περεταίρω ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό του τμήματος, το οποίο σύσσωμο οδεύει προς ακόμη έναν πανελλήνιο τίτλο.

Το πιο χαρακτηριστικό, στο συγκεκριμένο ραντεβού κολυμβητών-προπονητών-διοίκησης, ήταν η δήλωση από πλευράς των ίδιων των αθλητών και αθλητριών του αγωνιστικού τμήματος, ότι σύσσωμοι στέκονται στο πλευρό του συλλόγου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, βάζουν πλάτη και δηλώνουν «παρών», σε οποιαδήποτε κατάσταση, καθώς μην λησμονούμε ότι βρισκόμαστε εν μέσω ενεργειακής κρίσης.

Επειδή, λοιπόν μία από τις αιτίες της κρίσης και της οικονομικής ύφεσης είναι και η έλλειψη κολυμβητηρίων, αλλά και η μεγάλη επιβάρυνση των σωματείων προκειμένου αυτά τα συντηρηθούν, το Όραμα του ερασιτεχνικού τμήματος κολύμβησης των «ερυθρόλευκων» είναι και παραμένει η δημιουργία του κολυμβητήριου του Συλλόγου, σε μια δυνατή προ-ολυμπιακή χρονιά.

 

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA