Την κορυφαία μεταγραφή της Α2 ανδρών έως τώρα πραγματοποίησε η ομάδα της Τρίαινας Βούλας, η οποία ενισχύεται και βάζει πλώρη για την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία.

Η ομάδα του Παναγιώτη Καλογιάννη μετά τη συμμετοχή της στην τετράδα της περυσινής Α2 φαίνεται ότι… της άνοιξε η όρεξη και μετά τον Γιώργο Πανή, τον Σπύρο Γαβαλά και τον Γιώργο Γούρα, έφθασε σε μια εξαιρετική μεταγραφή.

Η Τρίαινα Βούλας συμφώνησε σε όλα με τον πολύπειρο, Χρήστο Κουτσιαλή, ο οποίος λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είχε τη δυνατότητα να συνεχίσει σε ρυθμούς Α1 κατηγορίας και έτσι θα ενισχύσει τα μέγιστα τον νεοσύστατο σύλλογο.

Ο Κουτσιαλής είναι από τους πλέον έμπειρους αθλητές και κουβαλά μια μεγάλη καριέρα πίσω του σε Πανιώνιο, Εθνικό Πειραιώς, ΑΝΟΓ, ΠΑΟΚ και όχι μόνο, ενώ πέρυσι έφθασε ως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ομάδα της ΑΕΚ.

Ακόμη, η Τρίαινα Βούλας έχει συμφωνήσει με έναν φέρελπι αθλητή, τον Νίκο Δημακόπουλο, ο οποίος ανδρώθηκε στον Πανιώνιο και θα αποτελέσει μια πολύ καλή λύση στη θέση του φουνταριστού για την ομάδα του Καλογιάννη.

Facebook Comments